smuk ung sygeplejerske i sort kittel

Registreret til

Botox

Ikke-permanent filler

IPL – Hårfjerning

IPL – Karsprængninger

IPL – Milde rynker


Se registrering hos

Styrelsen for Patientsikkerhed

Andrijana Vulevic

Kosmetisk sygeplejerske


Andrijana blev udannet sygeplejerske i 2012 og kosmetisk sygeplejerske i 2017.

Andrijana er enormt rolig, omhyggelig og struktureret, hvilket giver hendes kunder en naturlig følelse af tryghed. Hun har en høj faglighed og ved at tryghed er nøglen til succes.

Med sin erfaring som sygeplejerske i både somatikken med kroppen og ikke mindst psykiatrien, er hun vant til at arbejde med mennesker og skræddersy behandlingsforløb, der tilpasses efter den enkeltes behov, ønsker og økonomi. Hun ligger en stor ære i, at kunne kombinere denne verden med faglig stolthed og hjælpe mennesker med, at blive den bedste udgave af sig selv på en æstetisk og naturlig måde.

”Målsætningen i mit daglige arbejde er, at alle behandlinger opfylder kvalitet, høj faglighed og ikke mindst tillid. Ligeledes sætter jeg en ære i at tilpasse et hvert behandlingsforløb, til kundernes individuelle ønsker og behov.”

Andrijana er enormt passioneret og ved, at stor omhyggelighed er essentielt for, at skabe synlige, naturlige og harmoniske resultater. Hun går gerne langt for at guide sine kunder, så alle føler sig hørt og får et indblik i hendes særdeles høje faglige kompetencer.

Hun ved, at skønhed skaber velvære, og at kosmetisk behandling kan øge livskvaliteten hos det enkelte menneske.

Andrijana træffes i klinikken i Roskilde


Arbejdstider for Andrijana

Mandag 09-15
Tirsdag 09-15
Onsdag 09-19
Torsdag 09-15

Telefontider

Mandag 09-15
Tirsdag 09-17
Onsdag 09-19
Torsdag 09-20
Fredag 10-14
Hver 3. lørdag 10-15