smuk ung sygeplejerske i sort kittel

Registreret til

Botox

Ikke-permanent filler

Permanent hårfjerning med IPL

Kemisk peeling


Se registreringer hos

Styrelsen for Patientsikkerhed

Derya Dee Kanbul

Kosmetisk sygeplejerske


Derya, bedre kendt som Dee, har været uddannet sygeplejerske siden 2014, hvor hun bl.a. har arbejdet i en årrække som operationssygeplejerske i det offentlige.

Siden 2018 har Dee hovedsageligt arbejdet inden for den kosmetiske branche, hvor hun er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med ikke-permanent fillers, Botox, kemiske peelings og permanent hårfjerning med IPL.

Udover at være en erfaren og dedikeret behandler, er Dee utrolig ansvarsbevidst og perfektionistisk anlagt. Dee`s mål er at give den bedste og mest grundige behandling, uanset hvilken behandling man ønsker. Med sin rolige personlighed, går hun meget op i at sætte kunden i centrum og lytte til den enkelte:

”For det bedste resultat, er det vigtigt virkeligt at lytte. Hvis man skal kunne afdække kundens behov optimalt, er man nød til at sætte sig helt ind i deres ønsker og drømme.”

Hun er perfektionist, når det kommer til sit arbejde og er først tilfreds, når kunden er tilfreds og kan forlade klinikken med styrket selvtillid og velvære. Dee har stor fokus på det naturlige resultat og giver gerne nogle gode råd og rådgivning med på vejen.

Du kan derfor roligt og trygt læne dig tilbage og give slip, da du er i kyndige og professionelle hænder hos Dee, som altid udfører sine behandlinger med ærlighed og stort drive.

Dee træffes i klinikken i Roskilde


Arbejdstider for Dee

Mandag 09-15
Onsdag 09-17
Torsdag 11-19
Fredag 09-13
Hver 2. lørdag 10-14

Telefontider

Mandag 09-15
Tirsdag 09-19
Onsdag 09-17
Torsdag 11-19
Fredag 09-13
Hver 2. lørdag 10-14