Tilbud

Aquagold

kr. 1.600,00kr. 4.500,00

Aquagold er en ny behandlingsmetode til microinfusion af særligt skæddersyede kombinations serums.
Behandlingen tilader de udvalgte produkter, en høj optagelighed i hudens øvre flade, da disse leveres gennem hårfine nåle ved mild perforering.
Der anvendes et aparatur med luxuriøse 24-karats spiralformede nåle, der i sin åbenhed kan kanalisere både microbotox, hyaluronsyre samt vitamin coctails for direkte optagelighed.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Patientinformation


I patientinformationen herunder kan du læse alt hvad du bør vide inden du bestiller tid til din behandling.


Behandlingen er perfekt til de, der ved botox, filler behandlinger ønsker at bevare en naturlig mimik, men har et ønske om forfinelse af linjer, friskere hydreret og sund hud. Hyaloronsyren er særligt velegent til mætning af forstørrede porer, fine rynker og små ar.

Hos NOMO tages der stilling til din hudtype og problematikker og alle patienters egne serum coctail, blandes individuelt til target af rynker, acne, pigment og grov hudtekstur. Aquagold er kendt for at efterlade huden stålende og giver en smuk, fejlfri kompleksion med minimal downtime, hvilket gør den perfekt til de der skal til en særlig begivenhed, hvor huden har brug for et kraftfuldt boost.

Inden aquagold behandlingen igangsættes, påføres huden en mild rens hvorefter huden desinficeres. Der stempes henover ansigtshuden med et nåleaparatur, hvorpå der er fastsat en lille beholder, indeholdende NOMOs signatur serum. Væsken frigives og arbejdes ned i huden hvilket giver en god biooptagelse. En aquagold behandling kan udføres alle steder på kroppen, hvor der er behov for reducering af hudproblematikker.

NOMOS signatur mixtur, kan indeholde bla. Botox, der medvirker til, at reducere de overfladiske fine linjer og forstørrede porer. Ved microbotox, arbejdes der med statiske linjer og behandlingen har ingen effekt på dynamisk muskulatur. Hyaluronsyre anvendes til mætning og hydrering, da hyaluronen indenholder sukkermolekyler, der binder væske til sig. Når disse kanaliseres ned i hudens flade, udfylder de cellernes tomrom, hvilket giver en strammere og hydreret hud. Udvalgte vitaminer og syrer, som glutathione, niaciamide, tranexamic acid og PDRN stamcelle serum hjælper til at bremse hudens aldringsproces, udligne farveforskelle fra solskader, nedsætte hudens fedtproduktion og medvirker til at nedtone inflamationstilstande ved acne hud.

Resultatet af en aquagold behandling ses efter 3-7 dage og varer omtrent 3-4 måneder afhængig af den generel hudkvalitet samt livsstilsfaktorer. Behandlingen kan ved særlige NOMO mixturer gentages hver 1-3 måned, for gradvis opbygning og forbedring af huden. Gentagne behandlinger vil forbedre huden kvalitet langsigtet.

Behandlingen er særligt egnet til de patienter der er bange for nåle. Behandlingen er næsten smertefri og er derfor let at gennemgå. Da nåleaperaturet er forfinet får huden minimal traume, hvorfor aquagold også er velegnet til folk med sart hud. Nedenstående viser punktkriterier for virksom effekt:

 • Behandlingen er grundet sin minimale traume velegnet til fine linjer også under øjet / vippekant.
 • Virksom for tør hud, da den giver en dyb hydreringseffekt.
 • Forfiner grov hudstruktur ved micro-hyalurongel.
 • Udvisker fine linjer med miro-botox
 • Reducerer fedtet hud, med tendens til acne. Virker på t- zone ved at nedtone generel sebum produktion.
 • Forstærker virkningen af laser behandlinger, grundet micro-serum og vækstfaktorer/vitaminer.
 • Lysner pigmentforandringer med micro-pigment nedtoning.
 • Grundet punktuering af huden med hårfine nåle, vil der efter behandlingen fremtone en mild rødme varende få timer efter. Der kan være en infektionsrisiko, hvorfor der er hygiejniske forholdsregler.

  Det anbefales at man som patient booker en konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerkse inden bookning af tid. Behandlingen med aquagold skræddersyes til det enkelte individ og dennes problematik. Såfremt der anvendes botox / filler i NOMOs mixtur, skal der være en lovpligtig konsulation hos klinikkens sygeplejerske eller hudlæge 48 timer forinden behandlingen kan udføres.  Gratis konsultation

  Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.