Fire & Ice Ansigtsbehandling

kr. 895,00kr. 1.895,00

Fire and Ice behandlingen også kaldet “Red Carpet treatment” fra IS CLINICAL er en eksklusiv frugtsyrebehandling, som giver synlige og længerevarende resultater.Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducerer fine linjer og rynker.

Behandlingen fremmer fornyelsen af celler, udjævner, minimere porer og giver huden ny glød.

Særdeles velegnet til akne, hyperpigmentering og fine linjer.

Hudtype
Passer til alle hudtyper

Fordele

  • Anti-age
  • Fugtgivende
  • Blødgørende
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Patientinformation


I patientinformationen herunder kan du læse alt hvad du bør vide inden du bestiller tid til din behandling.


Denne intensive, kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen. Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE er klinisk formuleret med: sukkerrør-ekstrakt, retinol (vitamin A), niacinamid (vitamin B3) og potente antioxidanter, herunder grøn te-ekstrakt.

Den anden maske er REJUVENATING MASQUE, der er en lindrende og fugtgivende maske formuleret med sodium hyaluronat, aloe-vera, grøn te-ekstrakt, lakridsekstrakt, vindruekerneekstrakt og rosmarinekstrakt. Udover maskerne, der udelukkende må anvendes af professionelle hudplejere, anvendes der til denne fantastiske ansigtsbehandling en unik kombination af sera og cremer. Dine sanser vil blive vækket, og maskerne omfatter både aktive og lindrende formler, der fremkalder dufte af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte.


Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.