Tilbud

Månedens Kampagne – Profhilo Body

DKK 3.700,00DKK 9.800,00

Hvad er PROFHILO BODY®?

Profhilo Body er en ny og innovativ skinbooster, der ellers tidligere kun har været anvendt i ansigtet, for at forbedre hudens fugtniveau, glød og elasticitet. Det er nu muligt at få denne fantastiske skinbooster til kroppen.

Profhilo Body er en injektionsbehandling med en høj evne til at flyde ud i vævet og derved give booster til hele det behandlede område.

Varenummer (SKU): 15620 Kategorier: , Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Hvordan virker PROFHILO BODY®?

Profhilo Body indeholder store mængder af hyaluronsyre, der forbedrer hudens struktur, strammer op og minimerer fine linjer samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger mærkbart.

Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre, hvilket medfører en mere slap og tynd hud. Når Profhilo Body injiceres i huden, øges ikke bare hudens fugtniveau – hudens naturlige kollagenproduktion stimuleres og hudens generelle tilstand forbedres.

Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden, og derfor aftager effekten gradvis med tiden.
Profhilo Body kan anvendes til genhydrering af:

  • Mave
  • Over navle
  • Knæ
  • Overarme

Effekt af behandlingen

For det bedste resultat, anbefaler vi 2-3 behandlinger med 4 ugers interval.

Allerede efter 3-4 uger efter behandlingen, vil hudkvaliteten være synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. Det anbefales alligevel at optimere resultatet og varighed med gentagelse af behandling efter 4 uger.

Vi anbefaler 2-3 behandler, for et bedre og længere holdbart resultat.


FØR / EFTER

Mave – over navle


Mave – under navle og arme

Online booking

Bestil tid her