Tilbud

Ejal40 Skinbooster

kr. 1.500,00kr. 3.800,00

Ejal40 Skinbooster

En unik nyhed indenfor skinbooster

Med alderen svækkes aktiviteten af ​​fibroblaster, som er de celler der er ansvarlige for kollagenproduktionen i huden. Huden mister langsomt sin naturlige tæthed og elasticitet. Denne proces, sammen med et fald i mængden af ​​hyaluronsyre, fører til dannelsen af ​​rynker, furer og andre ældningstegn. Ved at injecere skinbooster i hudens overflade, sættes kollagenproduktionen igang og huden regenereres.

  • Foryngelse af ansigtets konturer
  • Forbedring af hudens spænding og elasticitet
  • Udjævning af rynker
  • Revitalisering af svækket og slap hud
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Hvordan virker Ejal40?

Ejal 40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblast og dannelsen af kollagen og elastinfibrene.

Hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix revitaliserende hud, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.

Ejal 40 injiceres med en 4-punkts teknik eller ved mikroaflejringer.
Det inkluderer 4 injektioner af 0,2 ml af produktet i de specifikke punkter på hver side af ansigtet. Hele proceduren tager omkring 30 minutter.

  • Ejal 40 er den seneste generation af hyaluronsyre med en medium molekylvægt produceret for at genopbygge den grundlæggende struktur af den ekstracellulære matrix (ECM). Som et resultat kan cellerne involveret i regenereringsfasen af nye fibre etablere de naturlige funktionelle relationer.
  • På grund af effektiviteten, der fremgår af resultaterne efter brug af Ejal 40, er omstrukturering og forstærkning af den ekstracellulære matrix mulig på den eksisterende dehydrerede eller beskadigede hud gennem aldring og soleksponering.
  • Ejal 40’s komponenter fører til en stigning i biosyntesekapaciteten af fibroblaster, hvilket inducerer regenerering af et optimalt fysiologisk miljø, hvilket forbedrer cellulære aktiviteter, hydrering, syntese af kollagen, elastin og hyaluronsyre.
  • Til sidst introducerer Ejal 40 en innovativ hyaluronsyre, der er formuleret med en koncentration på 40mg/2ml i en fysiologisk, steril, biologisk nedbrydelig og isotonisk buffer. Således indeholder en fyldt sprøjte 2 ml steriliseret gel.

Huden bliver fastere og løftes, huden bliver tykkere (mere tættere), tynd hud mangler volumen og ser rynket og slap ud, denne behandling hjælper huden til at se fyldigere og fyldigere ud.

Huden ser glattere og strammere ud.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på hyaluronsyre og fremstå moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up de første 4 timer efter behandlingen.

Behandlingen gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i filleren.

Efter at have læst denne information skal du som patient have mundtlig information om behandlingen og have mulighed for at stille spørgsmål.
Efter forundersøgelse skal du som patient have 48 timers betænkningstid, før der gives samtykke til selve behandlingen og denne kan foretages. Du har mulighed for at medbringe en bisidder til både forundersøgelse og behandling.


Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.Bestil tid

Gratis konsultation
Online booking

Bestil tid her