Velkommen til!

Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at blive klar til åbning af vores to flotte klinikker – i Aalborg og på Frederiksberg.

Hos Privatklinik NOMO har vi et stærkt team af erfarne kosmetiske sygeplejersker, receptionister og speciallæger. Alle har mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, og glæder sig til at byde jer velkommen.

 

 


Bliv VIP

Vi åbner i september med ekstra gode åbningstilbud til alle, der har skrevet sig på VIP-listen.
Vil du være den første, der får besked, så udfyld din mail, navn og evt. telefonnummer herunder.


Når du udfylder din mail, bliver du automatisk tilmeldt Privatklinik NOMOs VIP-liste. Det betyder at du siger ja tak til at modtage påmindelser, nyheder og gode tilbud specielt til vores kunder. Hvis du udfylder dit telefonnummer, vil du samtidig blive tilmeldt vores SMS-service.Dine oplysninger bliver opbevaret i vores bookingsystem, der opfylder kravene til sikkerhed ifølge GDPR. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer vi har liggende om dig. Desuden kan du altid afmelde dig vores VIP-liste og SMS-service, ved at kontakte os skriftligt på mail.


OBS!

Er du tidligere behandlet med Botox eller filler af Desirée eller Signe fra Klinik Rude, kan du muligvis få din journal overført til Privatklinik NOMO. Derved behøver du ikke at møde op til ny lovpligtig konsultation, men kan bestille tid til din Botox-/fillerbehandling så snart vi åbner op for booking.
Du skal kontakte Klinik Rude for at få udleveret din journal.


Vi glæder os til at se jer!

Med Venlig Hilsen

Team NOMO

Desirée, Signe, Kasper, Stine, Henriette og Jeanette