Velkommen til klinikken

i Aalborg

Book tid

Privatklinik NOMO ligger i hjertet af den skønne by Aalborg. Her tager vi imod patienter fra hele Nord- og Midtjylland, der ønsker det bedste indenfor kosmetiske behandlinger.
Vi byder velkommen i vores flotte lokaler på 2. sal.

Adresse

Privatklinik NOMO
Østerågade 4 B, 2 TH
9000 Aalborg

Kontakt os

31 60 62 00

aalborg@kliniknomo.dk

Book tid online
Åbningstider

Mandag 9-16
Tirsdag 9-16
Onsdag 14-20
Torsdag 9-16
Fredag 9-16


Telefontider

Mandag 9-16
Tirsdag 9-16
Onsdag 14-20
Torsdag 9-16
Fredag 9-16Vores dygtige team består afDesirée

Kosmetisk Sygeplejerske & ejer

Desiree er specialist i æstetiske injektionsbehandlinger og har mange års erfaring som underviser indenfor anti-age. Med hendes store viden om branchen og proffesionelle tilgang, hjælper hun dig med at fremhæve dine smukkeste træk.


Nikita

Kosmetisk Sygeplejerske

Nikita stræber efter et naturligt og æstetisk resultat. Hun er perfektionistisk omkring sit arbejde og med sine høje faglighed, tager hun udgangspunkt i den enkelte klients ønsker. Der garanteres en tryg og professionel behandling hos skønne Nikita.


Nina

Receptionist

Nina er den første du møder, når du træder ind af døren. Hun holder styr på kalenderen, og sørger for at alle føler sig velkommen hos NOMO.


Kasper

Speciallæge

Kasper er klinikkens overlæge i dermatologi. Du møder Kasper, når du skal konsulteres til behandling med Botox eller filler.


Kristian

Speciallæge

Kristian er klinikkens speciallæge i dermatologi. Du møder Kristian, når du skal konsulteres til behandling med Botox eller filler.