NOMO Dermamelan Intim Blegning

kr. 3.900,00

Dermamelan Intim Blegning

Dermamelan Intimate er en meget effektiv behandling mod pigment på intime områder. Den udføres kun af vores uddannende sygeplejersker

Hudtype: Alle Hudtyper

Dermamelan Blegning områder der behandles:

  • Genitialer
  • Anus
  • Inderlår
  • Lysk
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med

Intim-æstetiske behandlinger har oplevet et voksende verdensomspændende efterspørgsel og er blevet en af ​​de discipliner med den højeste vækst.
Intim hyperpigmentering er en voksende bekymring og en af ​​de dermo-æstetiske behandlinger, der skaber den største interesse.
Det har en negativ indflydelse på livskvaliteten for patienter, hvilket påvirker deres selvtillid og seksualliv, og de besøger i stigende grad speciallæger.
70% af voksne har deres kropshår fjernet, og det intime område er det mest udbredte. Praksis såsom komplet hårfjerning har påvirket behovet for depigmentering og anti-aging behandlinger.
90% af gravide kvinder viser hyperpigmentering; de mest berørte områder udover ansigtet er ydre kønsorganer, lysken, brystvorter, areola i brystvorten og underarmer.

Dens depigmenteringshandling suppleres med en anti-aldring, der gør den til en unik, alt-i-en-behandling.
mesoestetic® viser en unik metode til at korrigere pigmentfunktioner i en enkelt klinisk session og forbedre kvaliteten, turgoren og udseendet i det intime område, der specifikt er formuleret til at være effektivt og respektere hudens egenskaber i dette område.

Dermamelan® intimate er den anti-aging depigmenteringsmetode, der giver en korrigerende, regulerende handling og opnår et affektivt resultat på kort og kønsperinealt område perianal område
mons pubis indre lår og lysken.