Behandling af

akne og problemhud

Book tid

Rigtig mange oplever problemer med akne eller uren hud på grund af hormonelle ubalancer. Det kan blandt andet være i teenageårene, ved graviditet eller for eksempel ved PCOS.


Bumser, hudorme og betændelse i huden rammer både mænd og kvinder, og det kan være en stor gene i hverdagen. Mange vælger at dække akneudbrud i ansigtet med makeup, men det løser desværre ikke problemet. I stedet kan det være med til at gøre udbruddet endnu værre, da huden har svært ved at ånde igennem et tykt lag foundation og concealer.

Men hvad gør du så, når din hud begynder at bryde ud, og du ikke har lyst til at købe dig fattig i produkter, uden at vide om det er det rigtige for dig?

Heldigvis kan akne og uren hud afhjælpes med den rigtige behandling og vejledning.

Hos NOMO opdeler vi vores behandlinger og produkter i tre kategorier:

 • Klinikbehandling mod aktiv akne
 • Behandling af pigmentering og ar efter akne
 • Hjemmebehandling mod akne

Klinikbehandling mod aktiv akne


Acnelan

Hos NOMO har vi god erfaring med behandlingen, Acnelan, en klinisk behandling, der reducerer akne og uren hud med op til 100%. Acnelan er den førende kur mod bumser, hudorme og betændelse i huden, forårsaget af akne.

Læs mere om Acnelan


Acne Peel

Uren hud opstår ofte som et resultat af hudfedt, der bliver fanget i hudens porer, og derfor skaber bumser og betændelse i huden. Den kliniske behandling med kemisk peeling, er en effektiv medicinsk BHA-syre peeling, der renser i dybden, og hjælper porerne af med det indkapslede hudfedt. Hvis du ikke lider af akne, men har tendens til fedtet og uren hud, så er denne behandling for dig.

Læs mere om Acne Peel
Gratis hudkonsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for din hud. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil undersøge din hud, og anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for en ren og ensartet hud.
Behandling af pigmentering og ar efter akne


Laserbehandling

Selv efter du er sluppet af med akne og urenheder, kan du opleve at din hud har fået permanente ar og pigmentforandringer. I det tilfælde anbefaler vi ofte behandling med fraktioneret laser.

Læs mere om laser mod ar og pigment

Problematisk hud resulterer ofte i rødme og karsprængninger i huden. Dette kan nemt og hurtigt fjernes med laserbehandling.

Læs mere om laser mod rødme og kar


Pigment Peel

Mørke ar efter bumser og akne, fjernes eller reduceres effektivt med kemisk peeling. En kemisk peeling fjerner blandt andet skadet, pigmenteret og ujævn hud. Derved skabes grundlaget for nye hudceller, og en jævn, klar og opstrammet hud.

Læs mere om Pigment Peel


Micro Needling

Overfladiske ar, huller og buler i huden er desværre et almindeligt resultat af akne. Ved hjælp af Micro Needling, kan du slippe af med støstedelen af de overfladiske ar. Denne behandling anvender ingen kemikalier eller laser.

Læs mere om Micro Needling
Gratis hudkonsultation

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er den rigtige for dig? Så kan du heldigvis altid booke tid til en hudkonsultation hos vores dygtige sygeplejersker. I samarbejde med sygeplejersken, tilrettelægger I et behandlingsforløb, der både kan bestå af kliniske behandlinger og hjemmebehandling. En hudkonsultation er gratis og er ikke købsbetinget.
Produkter til hjemmebehandling af akne


 • Tilbud tube i blå og hvid med 100ml natcreme, står på badeværelse med håndklæder i baggrunden

  Clinical Super 3 Booster

  Original price was: kr. 1.220,00.Current price is: kr. 976,00.
 • en tube med Beaute Pacifique Clinical super 3 Exfoliator

  Clinical Super 3 Exfoliator

  kr. 289,00
 • tuben med purifying creme på et badeværelse med håndklæder i baggrunden

  Purifying Mousse

  kr. 275,00
 • tube i blå og hvid med 100ml natcreme, står på badeværelse med håndklæder i baggrunden

  Clinical Super 3 Booster – BLACK FRIDAY TILBUD

  kr. 1.220,00
 • 1% Retinol Concentrate

  kr. 999,00
 • Brightening Peel Booster

  kr. 535,00
 • tuben med natmaske på et badeværelse med håndklæder i baggrunden

  Resurfacing Peel Booster

  kr. 535,00
 • Hvid tube med creme med hvid baggrund

  Acne One

  kr. 395,00