Profhilo Skinbooster

kr. 4.000,00kr. 6.000,00

Hvad er hyaluronsyren i PROFHILO®?

Hyaluronsyre (HA) er et sukkerstof der findes naturligt i din hud. HA molekyler er væskebindende og kan holde tusinde gange deres egen vægt i vand, hvorfor de er essentielle for hydrering af huden.

Med alderen mindskes produktionen af hyaluronsyre og vi mister kollagen samt elastin, hvilket bidrager til alders degeneration.

Ved injektion med PROFHILO opretholdes HA niveauet og alle hudens “tomme pladser” fyldes igen ud, så vævskvaliteten forbedres signifikant

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Hvordan virker PROFHILO®?

Produktets molekyler binder væske til huden, hvorfor det hjælper egen kollagendannelse og opstrammer fin, kreppet hud.

Produktet indeholder ikke bindinger som klassiske fillers. Vi har derfor et mere naturligt produkt, der ikke giver fylde, men derimod genskaber hudens elasticitet.

Profhilo injiceres i 5 punkter i ansigtet, hvorefter den potente hyaluronsyre spreder sig i vævet og hydrerer indefra. PROFHILO gives som kur af 2 omgange med 4 ugers mellemrum.
PROFHILO kan ligeledes bruges “utraditionelt” til opstramning af hals, kreppede hudflader, håndflader eller feks. décolleté.

Det opbyggede resultat nedbrydes som aldringsprocessen fortsætter. Resultatets levetid er individuelt og styres af genetik og livsstilsfaktorer.
I alle behandlingstilfælde ses en stærkere og sundere hud, med dyb vævs hydrering
Produktet har en levetid i vævet på omtrent 28 dage. I denne tid stimuleres huden til 4 forskellige slags permanente kollagen og elastin dannelser, da Profhilo har en langsom spredning i vævet. Resultatet viser sig typisk i løbet af 1 uge og udvikles i takt med at hudkvaliteten forbedres.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på hyaluronsyre og fremstå moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up de første 4 timer efter behandlingen.

Da hyaluronsyre binder væske, vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i dagene efter. Der kan forekomme blå mærker, ømhed og rødmen efter injektionerne, som vil forsvinde efter en uge.
Sjældent ses hudinfektion ved indstiksstederne. Forkølelsessår (herpes) kan reaktiveres af behandlingen og enkelte kan få et bumselignende udslæt i det behandlede område. Til tider kan der føles lidt ujævnheder i det behandlede område eller området kan fremtræde overkorrigeret. Dette svinder gradvist i takt med, at filleren forsvinder.
Meget sjældent kan der dannes langvarig rødme og bindevævsknuder i huden (granulomer), som kan kræve behandling med antibiotika. Endvidere kan der meget sjældent opstå komplikationer til behandlingen i form af hel eller delvis tillukning af blodforsyningen til et hudområde i forbindelse med at der injiceres ikke-permanent filler. Der er på verdensplan beskrevet enkelte tilfælde af pludselig opstået blindhed efter behandling med filler. I nogle tilfælde, f.eks. ved ovennævnte bivirkninger og komplikationer, kan det være nødvendigt at bruge hyaluronidase til at fjerne filleren.

Ved alvorlige akutte bivirkninger kontaktes altid 112. Tag kontakt til
Privatklinik NOMOs nødtelefon: 31 50 46 06 ved mistanke om øvrige
bivirkninger.

Behandlingen gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i filleren.

Efter at have læst denne information skal du som patient have mundtlig information om behandlingen og have mulighed for at stille spørgsmål.
Efter forundersøgelse skal du som patient have 48 timers betænkningstid, før der gives samtykke til selve behandlingen og denne kan foretages. Du har mulighed for at medbringe en bisidder til både forundersøgelse og behandling.


Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.Bestil tid

Gratis konsultation
Online booking

Bestil tid her