Medicinsk Micro Needling

kr. 1.900,00kr. 5.000,00

Micro-needling er perfekt til dig med Akne-ar, Strækmærker, fine linjer, store porer eller som ønsker en effektiv Anti-age behandling.

Ved micro-needling udnytter man hudens naturlige evne til at hele efter skader.
Maskinen (Dermapen), består af en masse små fine nåle, der køres hen over ansigtet i fast tempo. Her laves der en masse kontrollerede mikroskopiske skader på hudens øverste lag, som booster huden og får den til at regenerere sig selv.

Når huden bliver skadet, reagerer den nemlig ved at arbejde på højtryk for at hele igen. Kollagen og elastinfibre i huden bliver boostet på rekordtid, hvilket fremmer helingen. Den nyskabte mængde af kollagen og elastinfibre sætter gang i hudfornyelse og modarbejder gamle strækmærker, ar og rynker.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Patientinformation


I patientinformationen herunder kan du læse alt hvad du bør vide inden du bestiller tid til din behandling.


Micro needling er en behandling, der udføres med Dermapen 4. Apparaturet der anvendes udskyder 16 hårfine nåle, der perforerer huden 1920 gange pr. sekund og herved skaber små kontrollerede skader i huden.

Hvis man har haft en skade i huden, så ved vi alle, at vi i denne proces har en opheling. Micro needling tager udgangspunkt i samme princip. Ved en kontrolleret micro needling, skabes der tusindvis af mikroskopiske sår i ansigtet. I den efterfølgende ophelingsproces tvinges hudens celler til at genopbygge sig. Derved fremmes dannelsen til ny kollagen og elastin, og giver din hud et fornyet boost.

Typiske møder man som patient 30 minutter før selve behandlingen skal udføres. Man får lagt en maske af creme, der virker bedøvende, så behandlingen er mildere at gennemgå. Der gøres dog opmærksom på, at nyere forsking viser, at bedøvelse kan hæmme behandlingens effekt. Du kan sammen med din sygeplejerske drøfte, om bedøvelse vil være det rette for dig. Inden behandlingen igangsættes afrenses og desinficeres ansigtet.
En serum, der indeholder nødvendige næringsstoffer for huden påføres, og denne arbejdes ind, for at stimulere hudens kollagensyntese samt som hjælp til ophelingen. Efter afsluttende behandling arbejdes der med tilvalgte plejeprodukter, der er tilpasset din hudtype.

Efter din behandling er det nødvendigt at være opmærksom på, ikke at tilføre huden bakterier. Det anbefales defor at holde sig fra træning, sauna eller andre aktiviteter, der kan forårsage svedproduktion. Endvidere er det vigtigt at have en god håndhygieje, ved berøring i ansigtet. Eventuelt brug af cremer skal drøftes med din behandler. Makeup må ikke anvendes de første 24 timer efter behandling.

Grundet de mange punktureringer af huden, vil der fremkomme små blødninger. Da apparaturets nåle er hårfine, lukker disse dog med det samme og behandlingen giver ikke sår. Man kan dog forvente en rødme i huden efterfølgende, varende 1-2 døgn. Efterfølgende kan huden være tør og have en mild afskalning 1 uge frem.

Behandlingen stimulerer til øget kollagen- samt elastinproduktion, hvilket resulterer i en fastere hud. Den er desuden velegnet til ar, ujævn hud samt pigmenteringsproblemer. Der anbefales som oftest en serie af behandlinger med 4-6 ugers mellemrum, af min. 3 omgange, alt efter hvilket problematik der skal behandles for.

Du kan ikke behandles med microneedling, hvis du har åbne sår i ansigtet, har synlige infektioner, forkølelsessår, er gravid eller lider af hudsygdomme eller overdreven ardannelse (keloider).


Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.


Online booking

Bestil tid her