Foryngende behandlinger

uden injektioner

Book tid

Som livet stille og roligt går, begynder vores hud at vise flere og flere alderstegn. Der opstår fine linjer og rynker, og de ungdommelige æblekinder, forsvinder stille og roligt. I stedet bliver huden mere slap, og mister sin glød og udstråling.


Har din hud været udsat for ubeskyttet solbadning, har du måske ovenikøbet fået pigmentpletter og små solskader i huden, der får den til at fremstå ældre og mere slidt.

Hos Privatklinik NOMO er vi specialister i at “skrue tiden tilbage” – både med og uden injektionsbehandling.
Det er nemlig ikke altid nødvendigt at behandle rynker med injektion (nåle). Vi har stor succes med hudfornyende behandlinger med både laser, micro needling og kemisk peeling.


Laserbehandling

Din hud mister sin spændstighed og glød i takt med at din kollagenproduktion falder. Ved hjælp af vores hudfornyende laserbehandling, påvirkes din hud, og du vil opleve et boost af din kollagenproduktion. Samtidig formindskes fine linjer og ar, og din hud vil nulstille sig selv helt naturligt som resultat af behandlingen.

Læs mere om hudfornyelse med laser

Læs mere om laser mod pigment


Micro Needling

De fine linjer, overfladiske ar og små huller eller ujævnheder i huden kan effektivt reduceres ved hjælp af Micro Needling. Behandlingen anvender ingen kemikalier eller laser, og du kan tage på arbejde dagen efter behandlingen er udført.

Læs mere om Micro NeedlingKemisk Peeling

En kemisk peeling fjerner blandt andet skadet, pigmenteret og ujævn hud. Derved skabes grundlaget for nye hudceller, og en jævn, klar og opstrammet hud. Kemisk peeling må kun udføres af uddannede sygeplejersker.

Læs mere om Pigment Peel

Læs mere om Anti-aging PeelCosmelan

Ved tydelige mørk pigmentering i huden, der ligger så dybt at laseren ikke kan nå dem, er Cosmelan-behandling ofte det rigtige valg. Cosmelan er en særdeles potent peeling, der går ind og fjerner både pigmentpletter og mørke skjolder i huden, og resultatet er en jævn og ensartet hudtone.

Læs mere om Cosmelan Pigmentmaske
Gratis hudkonsultation

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er den rigtige for dig? Så kan du heldigvis altid booke tid til en hudkonsultation hos vores dygtige sygeplejersker. I samarbejde med sygeplejersken, tilrettelægger I et behandlingsforløb, der både kan bestå af kliniske behandlinger og hjemmebehandling. En hudkonsultation er gratis og er ikke købsbetinget.
Har du set vores injektionsbehandlinger mod rynker og alderstegn?

Ønsker du at få reduceret dine rynker ved hjælp af Botox- eller fillerbehandling, så læs istedet mere her.

Rynkebehandling med injektionNOMO står for Nordic Modesty

Vores grundlæggende værdi og æstetik er den nordiske beskedenhed, Nordic Modesty. Det dikteres både af vores egen stil, og er samtidig vores løfte til dig. Vi mener nemlig at en succesfuld kosmetisk behandling er den som ingen opdager, og som ikke ser “lavet” ud.


Vores populære behandlinger