Tilbud

Juvederm Skinbooster

kr. 1.540,00kr. 2.800,00

Juvéderm® VOLITE Skin booster

Juvéderm VOLITE er en overfladisk behandling, der giver dig en blød, spændstig og lækker hud, akkurat som vi kender det fra babyer.
Produktet hydrerer dybt, øger hudens tæthed, genopfrisker og forynger. Resultatet af behandlingen fremgår som en forbedring af hudens tekstur og elasticitet, plus det giver en dyb og langvarig hydrering med en opstrammende- og løftende effekt.

Hvor kan det bruges:

-Ansigt, hals, décolleté(øvre overkrop) og hænder.

Holdbarhed:

Op til 9 måneder

Mængde:

Det er som regel tilstrækkeligt med en enkelt behandling, bestående af 2-3 ml.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Behandling med Juvederm Volite Skinbooster

Juvéderm VOLITE giver en langvaring og dyb hydrering af hudens flade. Produktet er særligt velegnet til en hud, der ses tør og ubalanceret.

Da Volite er en tynd filler, biddrager den yderligere til en “mætning” samt løft, af en porøs vævsstruktur i ansigtet, ved microinjektioner. Fine linjer, ar og ujævnheder ses ligeledes udjævnet med Volite.Hvad er Juvéderm VOLITE

Volite er et injicerbart produkt, bestående af hyaluronsyre som er et sukkerstof, der naturligt findes i kroppens bindevæv. Disse sukkermolekyler har en vandtiltrækkende evne, hvorfor de kan hydrere vor hud indefra ved injektion.

Som huden ældes, nedbrydes både egen hyaluronsyre, kollagen samt elastin og dette medvirker til forekomsten af rynker samt et afhydreret væv. Ved at tilføre huden Volite boostes alle disse vitale næringsstoffer.

Volite skal betragtes som en tynd filler. Dens særlige styrke ses ved et højt indhold af hyaluronsyre, samt dens “Cross-link” struktur. Cross-linked er et udtryk for, at der findes krydsbindinger mellem sukkermolekylerne (hyaluronsyren).

Disse bindinger gør, at produktet ses sværere for huden at nedbryde, hvorfor Volite kan have en holdbarhed op til 9-24 måneder. Vi har derfor, et produkt der er koncentreret og stærk struktureret, men på samme tid tynd i sin volume -egenskab.

Dette gør, at Volite kan anvendes som en fugtgiver, der kan injiceres i hudens øverste lag. Fine linjer, ar samt ujævnheder kan ligeledes behandles lokalt og æstetisk uden forstørrelse af vævet.

I vores hud, har vi små fibroblaster, der står for dannelsen af kollagen samt elastin. Som vi ældes forringes deres aktivitet og dette kommer ofte til syne, i form af en dårlig hudstruktur.

Når der behandles med Volite, vil disse fibroblaster igangsætte en ny dannelse af disse vævskomponenter. Da huden aktiveres mhp. egen nydannelse, vælger flere patienter at få produktet fordelt i hele ansigtet, for at booste hudens generelle kvalitet.

I flere tilfælde, såfremt der blot er tale om få linjer, kan der behandles lokalt for udglatning og forebyggelse af rynkerne. Når Volite ses fuldkommen nedbrudt, et det et plus, at egen dannelse af kollagen samt elastin forbliver.

Hvor længe nedbrydningsforholdende er heraf, ses individuelt, alt efter blodcirkulation, metabolisering m.m. I alle behandlingstilfælde ses en stærkere og sundere hud, med dyb vævshydrering.

De seneste år har Mesoterapi, været populært at behandle med, som booster for huden. Vi ønsker dog at gøre opmærksom på, at Meso produkter hos almindelige klinikker ej er Cross-linked, hvorfor deres effekt samt holdbarhed ikke er nær så koncentreret i forhold til Volite.

En behandling hermed, må kun udføres af læger samt sygeplejersker med speciale i kosmetiske behandlinger, hvorfor der kræves en konsultation hertil, 48 timer forinden udførelse.

Hos NOMO Privatklinik, sætter vi en ære i, at give dig en grundig hudanalyse, før endeligt behandlingsvalg. Vi tilbyder behandlingen i vores afdeling i Aalborg, Roskilde samt på Frederiksberg.

Klassiske anvendes Volite i hele ansigtet. Produktet kan dog også bruges utraditionelle steder såsom på hænderne, hals, décolleté, knæ m.m. som en helhedshydrering med let løft.

Ofte kan man ligeledes have satte overfladiske linjer, ved feks. de nasolabiale furer (furerne fra næse til mund), hvor det ej ses nødvendigt at bygge disse væk med en tyk volume, hvor Volite kan forbedre området lokalt.

Mange patienter, som er “nye” indenfor kosmetiske behandlinger, kan have en frygt for at se overgjort ud, men også have et ønske om at forbedre huden markant. Da Volite er en tynd filler, omdanner den ej ansigtets struktur, men biddrager med de gode egenskaber hyaluronsyre har.

Inden en full face behandling med produktet, anbefales det at komme til bedøvelse af ansigtshuden 30 min før. Her vil vi påføre en creme med samme indholdsstof kendt fra tandlægebedøvelse, for lindring af stikkene.

Efter en grundig afrens samt afspritning, vil produktet blive lagt som mange små micro dråber i hele ansigtet. Alt efter aldringsgrad, anbefales 1-2 ml. med 1-2 måneders mellemrum. Behandlingsprincippet sættes individuelt for bedste effekt.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på hyaluronsyren og fremstå let hævet, rød og øm. I nogle tilfælde kan der forekomme små blå mærker.

Disse reaktioner forsvinder i løbet af 24-48 timer. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up de første 24 timer efter behandlingen. Det opbyggede resultat nedbrydes som aldringsprocessen fortsætter.

Resultatets levetid er individuelt og styres af genetik og livsstilsfaktorer.
Behandlingens holdbarhed afhænger i høj grad af hudens tilstand, alder samt område. I de fleste tilfælde skal behandlingen vedligeholdes med en årlig injektion.

Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppens bindevæv. De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved gelens viskositet og hvorvidt, der er andet end hyaluronsyre blandet i.

De tykkeste fillers anvendes til fyldning af kinder. De næst tykkeste fillers bruges til dybere furer f.eks. furen fra næse til mundvigen. Endelig findes der helt fine fillers specielt til læberne.

Hvordan virker ikke-permanente fillers?

Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, og derfor bliver huden slappere. Når ikke- permanente fillers sprøjtes ind i folder og furer udfyldes og afglattes disse, fordi gelen giver ny volumen og spændstighed i huden.

Gelen integreres med det omgivende væv, og da der er en løbende omsætning af hyaluronsyre i huden, vil effekten aftage efterhånden.

Hvordan udføres behandlingen?

Behandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål injicerer små mængder af ikke-permanente fillers på det pågældende område.

Effekten giver hel eller delvis udglatning af furer og folder i huden. Ved behandling i læber forstørres disse ved udfyldning med filler. Endvidere kan gelen anvendes til at forme læberne efter patientens ønske.

Effektens holdbarhed varierer efter den enkelte patients hudstruktur og blodcirkulation. Effekten vil normalt aftage langsomt efter 4-6 måneder i læber og efter 6 måneder i øvrige områder. 2-4 uger efter behandlingen har filleren tilpasset sig i vævet, og først da er det muligt eventuelt at behandle yderligere med filler på samme sted, hvis der er behov for dette.

Kombination med filler og Botulinum Toksin giver ofte et optimalt resultat i forhold til reducering af rynker.

Efter behandling med filler

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på filleren og fremstå moderat hævet, rød og øm.

Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up det første døgn efter behandlingen.

Bivirkninger og forholdsregler ved Filler

Da hyaluronsyre binder væske, vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i dagene efter. Der kan forekomme blå mærker, ømhed og rødmen efter injektionerne, som vil forsvinde efter en uge.

Sjældent ses hudinfektion ved indstiksstederne. Forkølelsessår (herpes) kan reaktiveres af behandlingen og enkelte kan få et bumselignende udslæt i det behandlede område. Til tider kan der føles lidt ujævnheder i det behandlede område eller området kan fremtræde overkorrigeret. Dette svinder gradvist i takt med, at filleren forsvinder.

Meget sjældent kan der dannes langvarig rødme og bindevævsknuder i huden (granulomer), som kan kræve behandling med antibiotika. Endvidere kan der meget sjældent opstå komplikationer til behandlingen i form af hel eller delvis tillukning af blodforsyningen til et hudområde i forbindelse med at der injiceres ikke-permanent filler.

Der er på verdensplan beskrevet enkelte tilfælde af pludselig opstået blindhed efter behandling med filler. I nogle tilfælde, f.eks. ved ovennævnte bivirkninger og komplikationer, kan det være nødvendigt at bruge hyaluronidase til at fjerne filleren.

Tag kontakt til Klinik Nomo ved mistanke om disse bivirkninger. Hvis der ikke opnås kontakt til klinikken uden for klinikkens åbningstid kontaktes vagtlæge. Ved alvorlige akutte bivirkninger kontaktes straks 112.

Behandlingen gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i filler.

Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.