Feminine læber og ansigtstræk

med Botox & filler

Book tid

En af de største trends vi ser i øjeblikket, er det der kaldes “face contouring”. Det vil sige at man ved hjælp af Botox og/eller filler, fremhæver eller nedtoner bestemte ansigtstræk. Det kan foreksempel være læber, kindben, hage eller kæber, som man ønsker at forstørre eller formindske, for at skabe et mere harmonisk ansigt.


Forstørre eller formindske

Årsagen til at man både bruger Botox og filler til “face contouring”, er at det er to vidt forskellige produkter. Det eneste de har til fælles er i virkeligheden, at de injiceres med en kanyle.
Botox går populært sagt ind og “lammer” musklen, og får den til at slappe af. Derfor bruger man Botox, når man ønsker at formindske eller nedtone et område.
Filler er derimod en gel, der består af samme type hyaluronsyre, der forekommer naurligt i kroppens bindvæv. En filler har den egenskab at den kan give fylde, for eksempel i kinderne. Filler bruges derfor, når man ønsker at fremhæve, udglatte eller forstørre et område.


Hvilke områder kan vi behandle?

Vi oplever i øjeblikket en kæmpe efterspørgsel på den silhoutte, der kaldes V-shape.
Når man opbygger en V-shape, ønsker man skabe fylde i kindben og hage ved hjælp af filler, og samtidig behandle i kæben med Botox, for at nedtone og gøre denne smallere. Derved skabes en feminin silhouette, der ses blandt andet hos flere kendisser.

Køb V-shape behandling nu

Fyldige læber er super feminint og moderne, og dette er derfor en af vores mest populære behandlinger. Med filler kan man skabe volumen i både over- og underlæbe, og derved skabe et flot og harmonisk smil. Samtidig kan man både opbygge en mere markeret læbekant og afhjælpe eventuel asymmetri ved læberne.

Køb filler nu

Botox kan ligeledes anvendes til at fremhæve overlæben, ved at lave et såkaldt læbevip. Denne behandling får læbens muskel til at slappe af, så overlæben løftes. Behandlingen er desuden særligt velegnet til at udglatte rygerynker og effekten er særdeles fin, til de hvis læbe vender indad.

Køb Botox nu

Nedadvendte mundvige kan give dig et surt eller træt udseende, selvom du slet ikke er hverken sur eller træt. Vi bruger filler til at glatte din mundvige ud og få dem “op på plads”.

Køb filler nu

Botox kan også anvendes til at løfte dine mundvige, da nedtræksmusklerne herved vil slappe of. Denne afslappende effekt giver mundvigende et løftet træk opad, og man får hermed et fint smilende udtryk.

Køb Botox nu

Botox i platysma, også kaldet neckbands, er særdeles velegnet til de, hvis halsmuskler ses megen fremtrædne. Det kan ofte give et forældet og anstrengt udtryk. Ved små injektioner i halsens hudmuskler, slappes halsens stramme bånd og der opnåes herved at forynget udtryk.

Køb Botox nu

Nogle folk kan desuden have linjer der går på langs af halsen, så det ligner lange foldninger. Disse linjer kaldes for venus neck lines og kan med særlig god effekt udlignes med vores skinboosterbehandling.

Køb skinbooster nu

De nasolabiale folder er den fold, der går fra næsekanten til mundvigen. Hos nogen er denne meget fremtræden, og kan glattes ud ved hjælp af filler.

Køb filler nu

Markerede kindben er med til at give dit ansigt kant. Ved at behandle med filler i kindbenene, kommer dit ansigt til at fremstå mere feminint og elegant.

Køb filler nu

En fin, spids hage, er med til at skabe harmoni i dit ansigt. Vi anbefaler ofte at fremhæve hagen med filler, samtidig med at du får lavet filler i læber, da det kan få hagen til at se mere tilbagetrukken ud, når læberne får mere volumen.
Har du kløft i hagen, kan denne også udglattes ved hjælp af filler.

Køb filler nu

Man kan også have en ”dimpled chin”, hvor der ses ufrivillige muskelindtrækninger i hagen ved bevægelse. Disse konstante sammentrækninger giver ujævnheder i huden, men kan reduceres ved en botox behandling. Hagens muskel vil herved afslappe, så hagen fremstår ubevægelig og derfor glattes ud.

Køb Botox nu

Ønsker du at få foretaget en næsekorrektion, behøver du ikke længere at få foretaget et kirurgisk indgreb. Filler anvendes til at korrigere “bump” og skabe en helt lige næseryg.

Køb filler nu

Botox kan også injiceres i musklen på næseryggen, da denne kan være medvirkende til at danne “bunny lines” der ses som linjer henover, samt nedad næseryggens sider.

Køb Botox nu

For at skabe en markeret kæbe, injicerer vi filler i kæbelinjen. Dette skaber et mere kantet og maskulint udtryk, og efterspørges ofte af vores mandlige kunder.
Hvis man i stedet ønsker en smallere og mere nedtonet kæbe, kan dette opnås ved hjælp af Botox-behandling i kæbemusklen (masseter). Dette får musklen til at slappe af, og derved syne mindre.

Køb filler nu

Køb Botox nu

Med årene kan man miste fylde ved tindingerne, som får ansigtet til at se mere indsunkent ud. Med filler skaber vi igen fylde ved tindingerne, og du vil opleve et yngre udseende.

Køb filler nu

Hvis du viser meget tandkød, når du smiler, kan dette reduceres ved hjælp Botox. Det foregår ved at man injicerer Botox rundt om munden, og derved får musklerne til at slappe en smule af, så din overlæbe ikke løftes så meget, når du smiler.

Køb Botox nu

Øjenbrynsløft mod tunge øjenbryn og øjenlåg laves med Botox. Ved at injicere en lille smule Botox i den muskel, der naturligt trækker brynet nedad, skabes der et flot løftet bryn, der får dine øjne til at virke større og mere åbne. Øjenbrynsløft er det man kalder et tillægsområde, da der kun bruges en mindre mængde Botox, end ved andre områder.

Køb Botox-tillægsområde nu

Filler kan injiceres, så hulrummet ved øjenhulen fyldes ud. Denne behandling kan også reducere udtrykket, af de mørke rander, der ofte giver os et mere træt og uoplagt udseende.

Køb Filler nu

Botox kan anvendes til overdreven svedproduktion i håndfladerne, der kan være til daglig gene. Ved denne behandling anvendes små droplets af botox i hele håndfladen. Behandlingen ses delt af 2 omgange, da hænderne er et særdeles fintfølende område.

Køb Botox nu

Filler kan bruges til skinrejuvenation af hænder, hvor håndryggen ses kreppet og senet. Filleren givet et mere ungdommeligt udtryk, da den ilægges som tab, for det fedt der er reduceret i på hændernes overflade.

Køb skinbooster nu

Botox er en meget effektiv behandling, til nedsætning af svedproduktion i armhuler. Overdreven svedtendens i armhulerne, kan være både til kosmetisk gene, men også invaliderende i sociale sammenhænge.

Køb Botox nu

Hvor mange ml og områder skal jeg bestille?

Er du i tvivl om hvad der er det rigtige for dig? Så book tid til en gratis konsultation, hvor vi sammen finder frem til, hvilken behandling, der vil give dig det bedste resultat.
Første gang

Hos Privatklinik NOMO vil vi altid prioritere at bevare din naturlige mimik og personlige ansigtstræk. Derfor anbefaler vi altid at du starter med at booke en gratis konsultation, for at vi kan sammensætte den rigtige behandling til netop dig.

Den første gang du skal behandles med Botox og/eller filler er det et krav fra Sundhedsstyrelsen at du bliver konsulteret af vores hudlæge. Denne konsultation skal være gennemført mindst 48 timer inden din behandling. Husk derfor at booke i god tid. Konsultationen er selvfølgelig gratis. Når du først er konsulteret hos os, kan du altid booke tid til behandlinger direkte i vores online booking.

NOMO står for Nordic Modesty

Vores grundlæggende værdi og æstetik er den nordiske beskedenhed, Nordic Modesty. Det dikteres både af vores egen stil, og er samtidig vores løfte til dig. Vi mener nemlig at en succesfuld kosmetisk behandling er den som ingen opdager, og som ikke ser “lavet” ud.


Vores populære behandlinger