Sunekos Skinbooster

kr. 6.000,00

Sunekos

Fugt direkte ind under huden!
Sunekos er en injektionsbehandling, der indeholder aminosyre og hyaluronsyre, der er afgørende for hudens spændstighed. Det er netop denne spændstighed kroppen selv har svært ved at vedligeholde med alderen. Sunekos går ind og “kick-starter” vores egen kollagenproduktion og får hudcellerne til at regenerer og genopbygge sig selv.

Hvor kan det bruges:
Den er især effektiv i området omkring øjet hvor den kan afhjælpe mørke rander, kreppet hud og poser under øjnene. Men kan også bruges på forskellige områder på kroppen, såsom ansigt, decolletage og hænder.

Holdbarhed: Op til 9 måneder
Mængde: Der kræves 3 behandlinger for at opnå det optimale resultat. Der gøres obs. på at pris er for alle 3 injektioner med Sunekos.
Prisen er for et behandlingsforløb på 3 behandlinger.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Hvad er SUNEKOS?

Sunekos er et injicerbart produkt, bestående af hyaluronsyre og aminosyrer. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der ses naturligt forekommende i kroppen og dette sukkerstof hydrerer vor hud indefra, da det er “hydrofilt” (tiltrækker vand), hvorfor det har fugtgivende egenskaber.

Den unikke tilføjelse af aminosyrer skaber et produkt, der biddrager med yderligere egenskaber for at huden kan genopbygge sig. Aminosyrer fungerer som hudens byggesten for både elastin samt kollagen, der styrker vævet.

Sunekos virker ved at stimulere fibroblasterne i vores væv, så disse igangsætter en ny dannelse af både kollagen samt elastin. Som vi ældes ses en stor del af disse vævskomponenter nedbrudt og huden bliver ofte ringere, til egen stimuli for opbygning heraf.

Man kan forestille sig huden som en svamp, der ses tæt struktureret i vor yngre år, men som tiden går, fremkommer en masse huller heri. Disse hulrum, ses som tomme lommer hvor både hyaluronsyre, kollagen samt elastin mangler.

Dette område i huden, hvor disse vitale stoffer findes, kaldes for den “Extra Cellulare Matrix” og det er i dette lag Sunekos har sin stimulerende effekt på dannelsen af kollagen samt elastin.

Sunekos giver ikke huden fylde, som en klassisk filler, de fleste kender. Produktet er fint i sin molekylære sammensætning, hvorfor det kan ijiceres overfladisk (feks. i den tynde hud ved øjnene), så det herved har en let integrerbar virkning i Matrix, hvor det giver en let løfte samt udglatningseffekt.

Sunekos er et produkt, der er let i sin vægt. Dette betyder, molekylerne skaber en regenerering af huden, uden at tilføre den volume. Hos privatklinik NOMO har vi ofte patienter, der endnu ikke er klar til brug af Botox eller gængse fillers.

Man kan have et ønske om at styrke huden og udglatte aldrende tegn, men stadig bibeholde ansigtets naturlige struktur. Til dette ses Sunekos ideelt, da produktet kan anvendes som en skinbooster, hvor fine rynker og sammenfald af huden er opstået.

Sunekos er særlig blevet en behandlingsform, der har en effektiv virkning på mørke rander under øjnene, samt tynd hud og forebyggelse heraf. Traditionelt har huden under øjnene været svært behandlingsmæssigt, da selve overhuden er ganske tynd.

Man har ved brug af gængse fillers, ikke haft muligheden for at placere filler produkt overfladisk, grundet tykkelse heraf. Sunekos giver derimod ingen risiko for ujævnheder pga. produktets lette vægt og er ganske populært som en under øjnene skinbooster. Der findes to former for Sunekos. Læs mere om disse nedenfor:

Sunekos 200 samt 1200 injektion

    • Sunekos 200 (Hyaluronsyre med lav vægt).

200 udgaven er et lettere produkt, der ses særligt velegnet til omgivelserne rundt om øjnene og ansigtet.

Patienter, der begyndelsesvist er ved at få satte linjer, opnår herved en fin dermal støtte, ved brugen heraf. Såfremt man har dybere rynker og større flader med kreppet hud, anbefales Sunekos 1200.

    • Sunekos 1200 (Hyaluronsyre med mellem vægt).

1200 udgaven er særligt velegnet til opbygning af huden ved feks. dybe ansigts rynker, acne ar, hals linjer, décolleté, hænderne, arme, inderlår samt knæ.

Begge Sunekos produkter hydrerer, fornyer og genopbygger huden indefra så hudens naturlige biologiske processer igangsættes ved stimuli.

 

  • Det anbefales at Sunekos bruges som et kurforløb af 3 omgange, med 1 – 2 ugers mellemrum. Virkningen ses ofte efter 1-2 uger, med gradvis forbedret effekt henover tid.Selve amino samt hyaluronsyren er nedbrudt cirka 6 mdr. fra injektion. Hos flere patienter, alt efter egen metabolisering, ses en længerervarende effekt af Sunekos, da den biologiske stimuli af kollagen samt elastin, har længere nedbrydningseffekt.

Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppens bindevæv. De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved gelens viskositet og hvorvidt, der er andet end hyaluronsyre blandet i.

De tykkeste fillers anvendes til fyldning af kinder. De næst tykkeste fillers bruges til dybere furer f.eks. furen fra næse til mundvigen. Endelig findes der helt fine fillers, såsom Sunekos der har en lav molekylær vægt og herved betragtes som en genopbyggende skinbooster.

Hvordan udføres behandlingen?

Behandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål injicerer små mængder af Sunekos på det pågældende område.
Effekten giver hel eller delvis udglatning af linjer i huden eller en forstærket vævskvalitet.

Effektens holdbarhed varierer efter den enkelte patients hudstruktur og blodcirkulation. Effekten vil normalt aftage langsomt efter cirka 6 måneder. 1-2 uger efter behandlingen har Sunekos tilpasset sig i vævet, og først da er det muligt eventuelt at behandle yderligere med produkt på samme sted, hvis der er behov for dette.

Kombination med filler og Botulinum Toksin giver ofte et optimalt resultat i forhold til reducering af rynker.

Efter behandling med filler

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på produktet og fremstå moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up det første døgn efter behandlingen.

Bivirkninger og forholdsregler ved Sunekos

Da hyaluronsyre binder væske, vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i dagene efter. Der kan forekomme blå mærker, ømhed og rødmen efter injektionerne, som vil forsvinde efter en uge.

Sjældent ses hudinfektion ved indstiksstederne. Forkølelsessår (herpes) kan reaktiveres af behandlingen og enkelte kan få et bumselignende udslæt i det behandlede område.

Til tider kan der føles lidt ujævnheder i det behandlede område eller området kan fremtræde overkorrigeret. Dette svinder gradvist i takt med, at filleren forsvinder. Meget sjældent kan der dannes langvarig rødme og bindevævsknuder i huden (granulomer), som kan kræve behandling med antibiotika.

Endvidere kan der meget sjældent opstå komplikationer til behandlingen i form af hel eller delvis tillukning af blodforsyningen til et hudområde i forbindelse med at der injiceres ikke-permanent filler.

Tag kontakt til Klinik Nomo ved mistanke om disse bivirkninger. Hvis der ikke opnås kontakt til klinikken uden for klinikkens åbningstid kontaktes vagtlæge. Ved alvorlige akutte bivirkninger kontaktes straks 112.

Behandlingen gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i filler. OBS. Før injektion kræves en lovpligtig konsultation 48 timer forinden.
Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.Bestil tid

Gratis konsultation
Online booking

Bestil tid her