Permanent hårfjerning

med laserbehandling

Book tid

Det er helt normalt at have hår på kroppen. Alligevel er der mange af os, der gerne selv vil bestemme, hvor på kroppen vi vil have hår. Det resulterer ofte i at der går meget tid med barbering og trimning, eller smertefulde voksbehandlinger af de områder, hvor vi ikke ønsker hår.


Rigtig mange af vores kunder kommer til os, fordi deres hud er stresset på grund af daglig barbering, og derved bliver rød og irriteret, eller danner ingroede hår og betændelse. Mange er flove over dette, da det jo ikke var hensigten med at fjerne hårene i første omgang. Det er der dog absolut ingen grund til at være. I stedet bør der findes en løsning på problemet, så du kan få den pæne, glatte og hårfrie hud du drømmer om.

I mange år har det kun været muligt at fjerne hår fra kroppen midlertidigt. Det vil sige at hårene gror ud igen i løbet af op til 6 uger. Men ved hjælp af laserbehandling, kan man nu fjerne hårene permanent. Dette betyder at man ødelægger den enkelte hårsæk, således at den ikke længere kan gro nye hår. Derfor kaldes denne behandling for permanent hårfjerning.

Både mænd og kvinder får fjernet hår med laser.

De områder vi oftest behandler på kvinder er:

 • armhuler
 • intim (brasiliansk / bikinilinje)
 • ben
 • ansigt
 • arme

De områder vi oftest behandler på mænd er:

 • bryst / mave
 • ryg / lænd
 • baller
 • ansigt

Vi behandler dog uønskede hår på hele kroppen. Se alle områder og priser her.

Hvis du ønsker mere end ét område, er der altid halv pris på de øvrige områder.

Hårfjerning med laser egner sig til alle, der fra naturens side har mørke hår på kroppen. Årsagen til dette er at laseren reagerer på mørkt pigment, og derved kan komme helt ned i hårsækken og lukke den. Du kan sagtens have mørke hår på nogle områder af kroppen, og lyse hår på andre områder. Det bedste resultat opnåes ved mørke hår på lys hud.

Hvis du er i tvivl om dine hår er mørke nok til at blive fjernet med laser, kan du altid booke tid til en gratis konsultation, hvor sygeplejersken vurderer om hårfjerning med laser er den rette behandling for dig.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger man skal have, for at være 100% hårfri. Det mest almindelige er 6-10 behandlinger, foretaget med 2 måneders mellemrum. Husk dog at det kun er mørke hår, der kan fjernes ved hjælp af laserbehandling. Mange skandinaviske mennesker, har en blanding af lyse og mørke hår, og der vil derfor stadig kunne være fine lyse hår på området efter behandling. Disse hår er dog ofte nærmest usynlige, og de fleste af vores kunder er meget tilfredse med deres resultat.

Du kan altid holde en pause fra behandlingsforløbet, uden at være bange for at hårene vender tilbage. De hårsække, der allerede er fjernet ved hjælp af laser, vil aldrig danne hår igen. Derfor vil du opleve at du allerede efter få behandlinger, har fået væsentlig tyndere hårvækst i det behandlede område. Du kan til enhver tid genoptage et behandlingsforløb.

Et behandlingsforløb starter altid med en konsultation, hvor du i samarbejde med sygeplejersken afstemmer forventningerne, og planlægger behandlingsforløbet. Denne konsultation kan foretages samtidig med din første behandling.

 1. Når du møder op til din første behandling, skal du være nybarberet, og må ikke have taget sol eller brugt selvbruner i 4 uger inden behandling.
 2. Hårene må ikke være fjernet med voks, pincet eller epilering. Laseren bruger nemlig de små hårstrå under huden, til at lede lyset ned i hårsækken, der derved brændes væk.
 3. Hvis du har svært ved at nå selv (for eksempel på ryggen), kan sygeplejersken hjælpe med barbering af området inden behandlingen påbegyndes. Husk at notere dette som en bemærkning, når du booker din tid, eller oplys det til os over telefonen.
 4. Selve behandlingen foregår ved at der påføres en vandlignende gel, og via korte laserimpulser, brændes hårsækkene væk i mindre områder af gangen. Sygeplejersken vil guide dig hele vejen igennem behandlingen, så det hele går så effektivt og behageligt som muligt.
 5. Efter behandlingen kan der forekomme en svag rødmen og hævelse rundt om det enkelte hårstrå, men din hud vil ikke være påvirket, og du kan sagtens tage på arbejde eller i skole direkte efter.
 6. Før du forlader klinikken, booker du en ny tid hos receptionisten. Der skal gå ca. 6 uger imellem behandlingerne.

HUSK: Din hud må ikke udsættes for sollys i 4 uger efter behandling med laser.

 1. Når du kommer hjem vil du i de første par dage ikke kunne se den store forskel. Men allerede efter en uges tid, vil du opleve at de hår du kunne se under huden, langsomt bliver afstødt fra den døde hårsæk. De vil gro ud og falde ud helt naturligt, eller du kan fjerne dem med en pincet, uden at bruge nogen kræfter.
 2. De fleste oplever en fuldstændig hårfri periode, når alle de “gamle” hårstrå er blevet afstødt.
 3. Efter et par uger, vil der begynde at vokse hår frem, fra de hårsække der har været i dvale indtil nu. Og efter ca. 6 uger er det tid til næste behandling.

På sigt vil du opleve at der vokser færre og færre hår frem. Dette skyldes at der ved hver behandling bliver lukket af for de aktive hårsække. Derfor vil der efterhånden være ganske få hårsække tilbage til at danne nye hår.

En af de gode bivirkninger ved permanent hårfjerning med laser, er at indgroede hår undgåes fuldstændig. For de flestes vedkommende bliver huden også pænere og mere ensartet. Gamle ar efter bumser og røde knopper heler fuldstændig op og forsvinder efter bare få behandlinger.

Behandling med laser er ikke smertefri. Dog er det forskelligt fra person til person, hvor kraftigt det føles. Der vil kunne mærkes en let brændende fornemmelse i det øjeblik laseren rammer hårsækken. Smerten er kun midlertidig, og forsvinder så snart behandlingen er overstået. Du kan til enhver tid bede sygeplejersken om at holde en lille pause, hvis du har behov for det.

Smerten kan på ingen måde sammenlignes med for eksempel voksbehandling, hvor hårene hives ud med roden.

Din hud må ikke udsættes for sollys i 4 uger efter behandling med laser. Derfor anbefaler vi ikke at du får behandlingen foretaget om sommeren. Det optimale vil være at opstarte et behandlingsforløb i efteråret, hvor huden ikke udsættes for sollys. Skal du afsted på ferie eller lignende, skal du bruge faktor 50+ på det behandlede område. Husk at solcreme skal påføres hver 2. time for at opnå fuld beskyttelse.
Gratis konsultation

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er den rigtige for dig? Så kan du heldigvis altid booke tid til en konsultation hos vores dygtige sygeplejersker. I samarbejde med sygeplejersken, tilrettelægger I et behandlingsforløb for dig. En konsultation er gratis og er ikke købsbetinget.
Vores populære behandlinger