Behandling af

karsprængninger & strækmærker

Book tid

Kvinders mulighed for at kunne føde børn er helt fantastisk, og bringer en masse skønne ting med sig. Men at gå igennem graviditet og fødsel er hårdt ved kroppen, og kan have nogle kosmetiske konsekvenser som for eksempel strækmærker og karsprængninger.


Desuden kan karsprænginger i ansigtet opstå hele livet igennem. Det sker ved at de små blodkar kommer op i det øverste lag af huden, som resultat af for megen sol, fysisk anstrengelse eller hudsygdomme som for eksempel rosacea.

Karsprængninger og rødme i ansigt

Har du tendens til at “blusse op” og blive rød i ansigtet, eller har du tydelige karsprængninger for eksempel på kinderne eller ved næsen? Så kan dette behandles med vores professionelle lasermaskine.

Laser mod kar og rødme

Strækmærker

Strækmærker kan reduceres permanent ved hjælp af vores højteknologiske laser. Behandlingen virker bedst på nyere og mørke strækmærker. Men du er altid velkommen til at komme ind og høre om vi kan hjælpe dig.

Laser mod strækmærkerGratis konsultation

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er den rigtige for dig? Så kan du heldigvis altid booke tid til en hudkonsultation hos vores dygtige sygeplejersker. I samarbejde med sygeplejersken, tilrettelægger I et behandlingsforløb, der både kan bestå af kliniske behandlinger og hjemmebehandling. En hudkonsultation er gratis og er ikke købsbetinget
NOMO står for Nordic Modesty

Vores grundlæggende værdi og æstetik er den nordiske beskedenhed, Nordic Modesty. Det dikteres både af vores egen stil, og er samtidig vores løfte til dig. Vi mener nemlig at en succesfuld kosmetisk behandling er den som ingen opdager, og som ikke ser “lavet” ud.


Vores populære behandlinger