Botox- og fillerbehandling

mod rynker og alderstegn

Book tid

En helt naturlig del af at blive ældre, er at de fine linjer i huden udvikler sig til dybere rynker og furer. Årsagen til at vi tidligere får rynker i ansigtet end på resten af kroppen, er at vi har mimik i ansigtet. Det er disse gentagende bevægelser, der er med til at forme vores ansigtstræk. På sigt danner de rynker, i takt med at huden bliver tyndere og mindre fleksibel.


Injektionsbehandling med Botox og filler


Mange kommer til os med et ønske om at skrue tiden lidt tilbage eller at få et friskere look. Rynker kan nemlig gøre at du ser mere træt og slidt ud, end du føler dig indeni.
Heldigvis er rynkebehandling med Botox og filler en af de mest succesfulde og gennemprøvede, og vi kan derfor stort set altid garantere et yngre og naturligt friskere udseende.

Hvordan behandler man rynker og furer?

Når vi både taler om Botox og filler i forbindelse med rynker, så er det fordi det er to helt forskellige produkter. Det eneste produkterne har til fælles, er at de begge injiceres (sprøjtes ind) ved hjælp af en kanyle (nål).
Årsagen til at man bruger både Botox og fillers til at behandle rynker, er at de kan to forskellige ting:

Botox

Populært sagt, så fungerer Botox ved at “lamme” den muskel det injiceres i. En Botox-behandling foregår derfor ved at der sprøjtes en meget lille dosis af Botox ind i den muskel, der er skyld i rynken. Derved afslappes musklen, så rynken udglattes.

Læs mere om Botox


Det er ikke alle typer af rynker, der kan fjernes ved at afslappe musklen. Til de rynker, der ikke kan reduceres ved hjælp af Botox, bruger vi istedet filler.

Filler

Filler består af et helt naturligt fyldstof, som du allerede har i din hud. Det er dette fyldstof, der stille og roligt forsvinder, når vi bliver ældre, og gør at huden virker “tyndere”. Som navnet antyder, så bruges filler til at udfylde med. Det vil sige at vi ved hjælp af filler kan skabe fylde, og jævne rynker og furer ud.

Læs mere om fillerSkinbooster

Hvis du ønsker et generelt boost til din hud, så kan du læse mere om vores Skinbooster-behandling. I stedet for at udfylde ét specifikt område, går denne fillerbehandling ind og giver generel volumen, og afhjælper løs og kreppet hud.

Læs mere om skinboosterFørste gang

Den første gang du skal behandles med Botox og/eller filler er det et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed at du bliver konsulteret af vores hudlæge. Denne konsultation skal være gennemført mindst 48 timer inden din behandling. Husk derfor at booke i god tid. Konsultationen er selvfølgelig gratis. Når du først er konsulteret hos os, kan du altid booke tid til behandlinger direkte i vores online booking.


Hvilke områder kan vi behandle?

Vi oplever i øjeblikket en kæmpe efterspørgsel på den silhoutte, der kaldes V-shape.
Når man opbygger en V-shape, ønsker man skabe fylde i kindben og hage ved hjælp af filler, og samtidig behandle i kæben med Botox, for at nedtone og gøre denne smallere. Derved skabes en feminin silhouette, der ses blandt andet hos flere kendisser.

Køb V-shape behandling nu

Fyldige læber er super feminint og moderne, og dette er derfor en af vores mest populære behandlinger. Med filler kan man skabe volumen i både over- og underlæbe, og derved skabe et flot og harmonisk smil. Samtidig kan man både opbygge en mere markeret læbekant og afhjælpe eventuel asymmetri ved læberne.

Køb filler nu

Botox kan ligeledes anvendes til at fremhæve overlæben, ved at lave et såkaldt læbevip. Denne behandling får læbens muskel til at slappe af, så overlæben løftes. Behandlingen er desuden særligt velegnet til at udglatte rygerynker og effekten er særdeles fin, til de hvis læbe vender indad.

Køb Botox nu

Nedadvendte mundvige kan give dig et surt eller træt udseende, selvom du slet ikke er hverken sur eller træt. Vi bruger filler til at glatte din mundvige ud og få dem “op på plads”.

Køb filler nu

Botox kan også anvendes til at løfte dine mundvige, da nedtræksmusklerne herved vil slappe of. Denne afslappende effekt giver mundvigende et løftet træk opad, og man får hermed et fint smilende udtryk.

Køb Botox nu

Botox i platysma, også kaldet neckbands, er særdeles velegnet til de, hvis halsmuskler ses megen fremtrædne. Det kan ofte give et forældet og anstrengt udtryk. Ved små injektioner i halsens hudmuskler, slappes halsens stramme bånd og der opnåes herved at forynget udtryk.

Køb Botox nu

Nogle folk kan desuden have linjer der går på langs af halsen, så det ligner lange foldninger. Disse linjer kaldes for venus neck lines og kan med særlig god effekt udlignes med vores skinboosterbehandling.

Køb skinbooster nu

De nasolabiale folder er den fold, der går fra næsekanten til mundvigen. Hos nogen er denne meget fremtræden, og kan glattes ud ved hjælp af filler.

Køb filler nu

Markerede kindben er med til at give dit ansigt kant. Ved at behandle med filler i kindbenene, kommer dit ansigt til at fremstå mere feminint og elegant.

Køb filler nu

En fin, spids hage, er med til at skabe harmoni i dit ansigt. Vi anbefaler ofte at fremhæve hagen med filler, samtidig med at du får lavet filler i læber, da det kan få hagen til at se mere tilbagetrukken ud, når læberne får mere volumen.
Har du kløft i hagen, kan denne også udglattes ved hjælp af filler.

Køb filler nu

Man kan også have en ”dimpled chin”, hvor der ses ufrivillige muskelindtrækninger i hagen ved bevægelse. Disse konstante sammentrækninger giver ujævnheder i huden, men kan reduceres ved en botox behandling. Hagens muskel vil herved afslappe, så hagen fremstår ubevægelig og derfor glattes ud.

Køb Botox nu

Ønsker du at få foretaget en næsekorrektion, behøver du ikke længere at få foretaget et kirurgisk indgreb. Filler anvendes til at korrigere “bump” og skabe en helt lige næseryg.

Køb filler nu

Botox kan også injiceres i musklen på næseryggen, da denne kan være medvirkende til at danne “bunny lines” der ses som linjer henover, samt nedad næseryggens sider.

Køb Botox nu

For at skabe en markeret kæbe, injicerer vi filler i kæbelinjen. Dette skaber et mere kantet og maskulint udtryk, og efterspørges ofte af vores mandlige kunder.
Hvis man i stedet ønsker en smallere og mere nedtonet kæbe, kan dette opnås ved hjælp af Botox-behandling i kæbemusklen (masseter). Dette får musklen til at slappe af, og derved syne mindre.

Køb filler nu

Køb Botox nu

Med årene kan man miste fylde ved tindingerne, som får ansigtet til at se mere indsunkent ud. Med filler skaber vi igen fylde ved tindingerne, og du vil opleve et yngre udseende.

Køb filler nu

Hvis du viser meget tandkød, når du smiler, kan dette reduceres ved hjælp Botox. Det foregår ved at man injicerer Botox rundt om munden, og derved får musklerne til at slappe en smule af, så din overlæbe ikke løftes så meget, når du smiler.

Køb Botox nu

Øjenbrynsløft mod tunge øjenbryn og øjenlåg laves med Botox. Ved at injicere en lille smule Botox i den muskel, der naturligt trækker brynet nedad, skabes der et flot løftet bryn, der får dine øjne til at virke større og mere åbne. Øjenbrynsløft er det man kalder et tillægsområde, da der kun bruges en mindre mængde Botox, end ved andre områder.

Køb Botox-tillægsområde nu

Filler kan injiceres, så hulrummet ved øjenhulen fyldes ud. Denne behandling kan også reducere udtrykket, af de mørke rander, der ofte giver os et mere træt og uoplagt udseende.

Køb Filler nu

Botox kan anvendes til overdreven svedproduktion i håndfladerne, der kan være til daglig gene. Ved denne behandling anvendes små droplets af botox i hele håndfladen. Behandlingen ses delt af 2 omgange, da hænderne er et særdeles fintfølende område.

Køb Botox nu

Filler kan bruges til skinrejuvenation af hænder, hvor håndryggen ses kreppet og senet. Filleren givet et mere ungdommeligt udtryk, da den ilægges som tab, for det fedt der er reduceret i på hændernes overflade.

Køb skinbooster nu

Botox er en meget effektiv behandling, til nedsætning af svedproduktion i armhuler. Overdreven svedtendens i armhulerne, kan være både til kosmetisk gene, men også invaliderende i sociale sammenhænge.

Køb Botox nu

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om hvad der er det rigtige for dig? Så book tid til en gratis konsultation, hvor vi sammen finder frem til, hvilken behandling, der vil give dig det bedste resultat.
NOMO står for Nordic Modesty

Vores grundlæggende værdi og æstetik er den nordiske beskedenhed, Nordic Modesty. Det dikteres både af vores egen stil, og er samtidig vores løfte til dig. Vi mener nemlig at en succesfuld kosmetisk behandling er den som ingen opdager, og som ikke ser “lavet” ud.


Er du ikke til Botox- eller fillerbehandlinger?

Det er ikke altid nødvendigt at behandle rynker med injektioner (nåle). Hos Privatklinik NOMO tilbyder vi også hudfornyende behandlinger med laser, micro needling og kemisk peeling. Ønsker du at få en yngre hud, uden injektioner?

Foryngende uden injektion
Gratis konsultation

Hos Privatklinik NOMO vil vi altid prioritere at bevare din naturlige mimik og personlige ansigtstræk. Derfor anbefaler vi altid at du starter med at booke en gratis konsultation, for at vi kan sammensætte den rigtige behandling til netop dig.
Vores populære behandlinger