0,5ml Filler i læber

kr. 1.500,00

Mere fylde i læberne?
Med alderen aftager mængden af hyaluronsyre i huden, hvilket resulterer i en slap hud. Fylden i læberne forsvinder og kan syne mere rynkede end ønsket.⠀​​​​​​​

Styrelsen for patientsikkerhed kræver at man bliver konsulteret min. 48 timer inden første behandling. Konsultationen er gratis og her er det også muligt at stille alle de spørgsmål man skulle sidde med.⠀

Varenummer (SKU): 17162 Kategori: Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med

Patientinformation


Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppens bindevæv. De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved gelens viskositet og hvorvidt, der er andet end hyaluronsyre blandet i. De tykkeste fillers anvendes til fyldning af kinder.
De næst-tykkeste fillers bruges til dybere furer f.eks. furen fra næse til mundvigen. Endelig findes der helt fine fillers specielt til læberne.

Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, og derfor bliver huden slappere. Når ikke- permanente fillers sprøjtes ind i folder og furer udfyldes og afglattes disse, fordi gelen giver ny volumen og spændstighed i huden. Gelen integreres med det omgivende væv, og da der er en løbende omsætning af hyaluronsyre i huden, vil effekten aftage efterhånden.

Behandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål injicerer små mængder af ikke-permanente fillers på det pågældende område.

Effekten giver hel eller delvis udglatning af furer og folder i huden. Ved behandling i læber forstørres disse ved udfyldning med filler. Endvidere kan gelen anvendes til at forme læberne efter patientens ønske. Effektens holdbarhed varierer efter den enkelte patients hudstruktur og blodcirkulation.
Effekten vil normalt aftage langsomt efter 4-6 måneder i læber og efter 6 måneder i øvrige områder. To uger efter behandlingen har filleren tilpasset sig i vævet, og først da er det muligt eventuelt at behandle yderligere med filler på samme sted, hvis der er behov for dette.
Kombination med filler og Botulinum Toksin giver ofte et optimalt resultat i forhold til reducering af rynker.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på filleren og fremstå moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up de første 4 timer efter behandlingen.

Da hyaluronsyre binder væske, vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i dagene efter. Der kan forekomme blå mærker, ømhed og rødmen efter injektionerne, som vil forsvinde efter en uge.
Sjældent ses hudinfektion ved indstiksstederne. Forkølelsessår (herpes) kan reaktiveres af behandlingen og enkelte kan få et bumselignende udslæt i det behandlede område. Til tider kan der føles lidt ujævnheder i det behandlede område eller området kan fremtræde overkorrigeret. Dette svinder gradvist i takt med, at filleren forsvinder.
Meget sjældent kan der dannes langvarig rødme og bindevævsknuder i huden (granulomer), som kan kræve behandling med antibiotika. Endvidere kan der meget sjældent opstå komplikationer til behandlingen i form af hel eller delvis tillukning af blodforsyningen til et hudområde i forbindelse med at der injiceres ikke-permanent filler. Der er på verdensplan beskrevet enkelte tilfælde af pludselig opstået blindhed efter behandling med filler. I nogle tilfælde, f.eks. ved ovennævnte bivirkninger og komplikationer, kan det være nødvendigt at bruge hyaluronidase til at fjerne filleren.

Ved alvorlige akutte bivirkninger kontaktes altid 112. Tag kontakt til
Privatklinik NOMOs nødtelefon: 31 50 46 06 ved mistanke om øvrige
bivirkninger.

Behandlingen gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i filleren.

Efter at have læst denne information skal du som patient have mundtlig information om behandlingen og have mulighed for at stille spørgsmål.
Efter forundersøgelse skal du som patient have 48 timers betænkningstid, før der gives samtykke til selve behandlingen og denne kan foretages. Du har mulighed for at medbringe en bisidder til både forundersøgelse og behandling.


Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.