Kursus i

ikke-permanent filler

Hvis du går med en drøm om at arbejde som kosmetisk sygeplejerske eller måske åbne din egen klinik, så tilmeld dig Akademi Nomo.


Vores kursus indeholder

 • Forberedelse
 • Baggrundsviden om ikke-permanent filler
 • Anatomi og musklernes funktioner
 • Filler præparater
 • Kontra indikationer og bivirkninger
 • Patientsikkerhed
 • Supervision på behandling af modeller
 • Produktkendskab
 • Branchekendskab
 • Baggrundsviden om Dermapen
 • Dermapen i praksis
 • Lovgivning
 • Krav fra styrelsen for Patientsikkerhed
 • Hvordan kommer jeg videre herfra

Praksis

Du følger vores sygeplejerske nogle timer, for at se og forstå den daglige gang på klinikken.

Teori

Du får udleveret materiale, som du skal gennemlæse derhjemme.

Teori

Vores læge vil sammen med dig gennemgå alle de nødvendige informationer omkring ikke-permanent fillers.

Praksis

Superviseret behandlinger med ikke-permanent fillers.

Dermapen

Hos NOMO tilbyder vi oplæring i Dermapen, som en del af alle vores kurser. Vi gennemgår en behandling fra start til slut og klæder dig på, så du selv kan behandle og sælge denne behandling efter endt kursus.

Praksis

Superviseret behandlinger med ikke-permanent fillers.

Produkter

Besøg fra en eller flere af vores leverandører. Gennemgang af produkter, tips til hvilke du skal vælge og hvordan skal de sælges.

Lovgivning

Du bliver klædt på, så du forstår og kan navigere i alle de regler styrelsen for Patientsikkerhed har til branchen.

Iværksætteri

Om du vil være selvstændig eller ej, så kan det altid betale sig at sætte sig ind i den branche man gerne vil ind i. Derfor vil vi gerne klæde dig på med den erfaring vi selv har i branchen. Ud over lovgivningen, er der nemlig rigtig mange ting man bør være opmærksom på, så hos NOMO giver vi dig derfor et mere dybdegående indblik i branchen.

Varighed

3 dage

Forplejning

Vores kursus er inklusiv:
-Morgenmad
-Frokost
-Te/kaffe og vand
-Lidt sødt

Hvornår

Da der er tale om et individuelt kursus med 1-til-1 oplæring, så ligger vi sammen et skema.
Få mere information

På akademiet uddanner vi eget personale, men tilbyder desuden pladser til sygeplejersker, der ønsker at starte op indenfor den kosmetiske branche.Kontakt din lokale afdeling her :

Aalborg       Frederiksberg       Roskilde
Hvorfor vælge NOMO akademi


Hos Nomo garanterer vi en høj sikkerhed og et højt fagligt niveau.

Hvad skal du se efter når du vælger uddannelse?
Der er en del klinikker der tilbyder både meget dyre og meget billige kurser, men kvaliteten lever ikke altid op til lovgivningen. Det er derfor meget vigtigt at du er forsigtig og sætter dig lidt ind i tingene inden du bare betaler. Hvis ikke de overholder de gældende regler fra Styrelsen for Patientsikkerhed, så kan du ikke bruge kurset til noget bagefter.
F.eks. er der lovkrav omkring hvor mange modeller man må behandle pr. dag, hvilket betyder at et kursus tager den tid den tager. 
Det er i sidste ende styrelsen for Patientsikkerhed der skal godkende din registrering, så det er meget vigtigt at den klinik du vælger, lever op til alle kravene.

Hos Nomo klæder vi dig på, hele vejen rundt. Du får den så du ikke bare har kendskab til lovgivningen, men du får en bredere forståelse for hele branchen. Vi ved hvad det kræver for at få den endelige godkendelse.

”Vi garanterer at du bliver registreret”

Der findes mange klinikker der lover registrering. Det kan de ikke! Da det er Styrelsen for Patientsikkerhed, som godkender registrering, er der ingen klinikker der kan garantere registrering. Hos Nomo ser vi kravene fra styrelsen for Patientsikkerhed, som et minimumskrav. Vi følger alle forskrifter og har aldrig oplevet at en kursist ikke kunne blive godkendt efterfølgende. Vær derfor forsigtig med hvilket akademi du vælger.Skriv dig op

Vil du have en plads på vores næste kursus? Så send os en mail via linket, og hør mere om mulighederne.Kontakt din lokale afdeling her :

Aalborg       Frederiksberg       Roskilde