Tilbud

NOMO Pigment Peel

kr. 800,00kr. 2.000,00

Døjer du med pigment og ønsker du at friske huden op og give den lidt glød? Så er vores Pigment peel den rette behandling for dig. 👩🏻‍⚕️

Ved en peeling hos NOMO, anvendes et produkt med pH værdi under 3.0, som kun godkendte læger og sygeplejersker må behandle med.

Produktet lægges på huden som en maske, der fjerner de døde hudceller. Derefter vil det øverste hudlag skalle af, og behandlingen vil udløse en ny kollagen produktion, der giver en synlig fornyet samt frisk hud.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Patientinformation


Kemisk peeling reducerer alderstegn, pigmentpletter, akne, små ar og store porer.
Ved behandling med kemisk peeling anvendes et produkt med pH værdi under 3,0, som kun godkendte læger og sygeplejersker må behandle med.
Produktet lægges på huden som en maske, der fjerner de overfladiske hudceller. Derefter vil det øverste hudlag skalle af, og behandlingen vil udløse en regeneration i huden som fører til en reduktion af flere former for aldringstegn.
Efter behandling med kemisk peeling har huden et øget behov for at få tilført fedt fra fugtighedscremer.
På Privatklinik NOMO anvendes AHA-syrer behandling til den fine hud, der er præget af fine rynker, små pigmentpletter, overfladiske ruheder, små tydelige porer og let uren hud.

Antallet af behandlinger afhænger af den enkeltes hud. AHA peeling viser resultat efter første behandling. For at behandle større problemer i huden anbefales, at der gennemføres et koncentreret behandlingsforløb på 3-4 behandlinger med kemisk peeling og 1-2 ugers pause mellem behandlingerne. Hos nogle patienter er det vist at der kan være gavn af at give op til 6 behandlinger.

Skader på huden, som reduceres ved behandling med kemisk peeling kommer normalt ikke igen. Dog kan nye skader af samme type opstå igen. Det anbefales derfor at undgå solbadning.

Før kemisk peeling foretages skal anvendes solbeskyttelse med faktor 50+ i sommerhalvåret. Der må ikke anvendes selvbruner på det pågældende område op til behandlingen. Disse forholdsregler er vigtige for at opnå den ønskede effekt af den kemiske peeling. Hvis du ikke har anvendt solcreme kan det være en fordel at udskyde behandlingen.
Efter aftale med din behandler kan du anvende renseprodukter i tiden op til behandlingen for at opnå optimal effekt. Efter behandlingen er foretaget, vil der opstå rødmen og huden vil føles tør. Derfor skal du anvende fugtighedscreme, evt. fede cremer, flere gange dagligt. Evt. kan der anvendes en E-vitamin creme. Der kan opstå bibirkninger i form af rødme, afskalning, svie, opblussen af akne og i sjældne tilfælde opblussen af herpes.
Efter behandling med kemisk peeling anbefales at anvende solbeskyttelse med faktor 50+ i 4 uger.
Huden vil begynde at skalle af efter 1-2 dage, hvilket kan vare op til 10 dage.

Efter at have læst denne information vil du modtage mundtlig information om behandlingen og du vil have mulighed for at stille spørgsmål.
Du har mulighed for at medbringe en bisidder til både forundersøgelse og behandling.


Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.