Tilbud

ONDA KLIPPEKORT – 4 for 3

kr. 3.600,00kr. 4.800,00

Onda Coolwaves er en ny prisbelønnet fedtreduceringsbehandling, med dokumenteret effekt. Onda behandlingen er omtalt som inovativ og banebrydenede, da man ved ny teknologi, kan nedbryde flere fedtceller uden at det ses invasivt. Behandlingen reducerer fedt, remodulerer og regenererer væv, og opstrammer problematiske områder permanent.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Patientinformation


I patientinformationen herunder kan du læse alt hvad du bør vide inden du bestiller tid til din behandling.


Onda coolwaves er baseret på microwave teknologi, hvor kontrollerede varmebølger nedbryder fedtcellernes væg til destruktion, uden at skade det overliggende væv. Udover nedbrydning af adipose (fedt) celler, stimulerer varmen til ny kolllagen produktion og forbedrer områder med cellulitis og slap hud. Body sculpturing med Onda, er særligt velegnet til patienter med normal BMI, som har stædige fedtdepoter hvor det ikke er muligt at tabe sig. Behandlingen ses ikke som en vægttabs terapi, men som target behandling, for konturering. Resultaterne er permanente og kan gives alle steder på kroppen, non-invasivt og effektivt.

Ved en Onda Coolwave behandling sendes en energi i form af varmebølger, direkte ned i det dybe uønskede fedtlag for at nedbryde fedt. Coolwaves er designet sådan, at der sikres en optagelse af 80% energi, hvilket er et højt biooptag. Varmebølgerne ødelægger membranerne i fedtcellernes væg, for herved at skabe en lækage, hvor fedtcellen udtømmes og går til grunde. Det matrialle der udsives fra fedtcellen ryddes op af kroppens makrofager. Disse skal ses som små skraldemænd, der nedbryder det frigjorte fedt. Makrofagerne vil sidenhen migrere ind i skroppens lymfesystem for at blive dræneret væk. Denne udrensning tager kroppen omtrent 4 uger, hvorefter man ser resultater. Ved en behandling, forbliver overhuden intakt da Coolwave teknologien, sikrer en nedkøling for ikke at skade det overfladisk væv.

En Onda Coolwave behandling, er særligt egnet til stædige områder, hvor det ikke er muligt at tabe sine fedtdepoter. Et nedbrydningsområde kan være, mave, kærlighedshåndtag, ridebukselår, inderlår, bagdelen, ryg samt overarme. Behandlingen har dokumenteres effekt på fedtnedbrydning samt cellulitis og virker desuden opstrammende, da de kollagene fibre i huden, vil trække sig sammen grundet vævsopvarmningen.

Antallet af behandlinger er individuelt i forhold til, hvor megen reduktion der ses nødvendigt i et behandlingsområde. Ofte kræves der i gennemsmit 1-4 behandlinger, med 4 ugers mellemrum. Mindre adipøse områder, kan i nogen tilfælde ligeledes nedbrydes med 1 behandling. Hos NOMO privatklinik, guider vores sygeplejersker dig for et eventuelt behandlingsprogram med analyse af, hvad der skal til for at nå i mål. Behandlingen anbefales ikke til patienter med en BMI på over 30, da Onda Coolwaves ikke fungerer som vægttabsbehandling.

For at opnå de bedste resultater af din Onda behandling, anbefales det, at man ikke påsmører behandlingsområdet med creme 48 timer forinden en behandling. Når huden er tør og ren, giver det en nemmere passage for Coolwaves, i forhold til at nå det subdermale fedtlag. For at kunne fremskynde oprydningsprocesen I form af lymfedrænage af det frigjorte fedt, anbefales der desuden at drikke omtrent 2-3 liter vand, 2 døgn forinden samt efter behandlingen. Hudområdet hvorpå der behandles, må ej have været udsat for sol en uge før og såfremt der skal behandles et sted med hårvækst, skal dette være barberet ned et døgn for behandling.

Efter en behandling, kan der i området forekomme en mild ømhed varende 1-2 uger frem. Området kan i samme tidsinterval forkomme kløende og letteres følelsforstyrret, med mild rødme og hævelse. Det anbefales at holde sig fra varme, indtil den værste fornemmelse af ophedning er nedtonet. Kolde omslag de første 24 timer, kan medvirke til at nedtone eventuel varmeophobning i vævet. Visse patienter vil opleve en hårdhed i det behandlede område, hvorfor massage er fordelagtigt og det anbefales at massere 10 min dagligt 4 uger efter hver behandling. Eventuel massage øger desuden cirkulationen i et område, hvortil dette hjælper på oprydningen af frigjort fedt. I sjældne tilfælde ses milde blå mærker eller vabler, med kort fremtoning. Patienter med nedenståede indikationer kan ej behandles. Der anbefales inden tolkning heraf, en samtale med vores sygeplejersker for korrekt forståelse af graduering:

  • Graviditet
  • Ukontrolleret diabetes
  • Pacemakers eller implantater
  • Hjertefejl
  • Vaskulær sygdom
  • Hudsygdomme i behandlingsområdet
  • Svær sygdom
  • Personer under 18 år


Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.