smuk ung sygeplejerske i hvid kittel

Registreret til

Botox

Ikke-permanent filler

Permanent hårfjerning med IPL

Kemisk peeling


Se registreringer hos

Styrelsen for Patientsikkerhed

Carina Poder

Kosmetisk sygeplejerske


Carina har altid vidst at hun ville arbejde med mennesker og startede derfor allerede i 2006 som ufaglært i sundhedssektoren. I 2010 blev Carina uddannet sygeplejerske.

Siden 2010 har Carina hovedsageligt arbejdet om leder og rådgiver inde for sunhedssektoren, men besluttede sig for i 2021 at videreuddanne sig til kosmetisk sygeplejerske, hvor hun i dag er registreret ved Sundhedsstyrelsen for patientsikkerhed til behandlinger med ikke-permanent fillers, Botox og permanent hårfjerning med laser.

Udover at være en erfaren og dedikeret behandler, er Carina utrolig ansvarsbevidst og perfektionistisk anlagt. Carina`s mål er at give den bedste og mest grundige behandling, uanset hvilken behandling man ønsker. Med sin rolige personlighed, går hun meget op i at sætte kunden i centrum, lytte og dele ud af sin viden omkring anatomi og mulighederne inde for den kosmetiske branche:

”For at afstemme forventinger, er det vigtigt at kunne forklare hvad der sker i kroppen under og efter alle behandlinger. Hvis man skal kunne afdække kundens behov optimalt, er man nød til at sætte sig helt ind i deres ønsker og drømme.”

Hun er perfektionist, når det kommer til sit arbejde og er først tilfreds, når kunden er tilfreds og kan forlade klinikken med styrket selvtillid og velvære. Carina har stor fokus på det naturlige resultat og giver gerne nogle gode råd og rådgivning med på vejen.

Du kan derfor roligt og trygt læne dig tilbage og give slip, da du er i kyndige og professionelle hænder hos Carina, som altid udfører sine behandlinger med ærlighed, stort drive og fokus på det naturlige resultat.

Carina kan træffes i klinikken i Roskilde


Arbejdstider for Carina

Mandag 09-15
Onsdag 09-19
Fredag 09-15
Hver 3. lørdag 10-15

Telefontider

Mandag 09-15
Tirsdag 09-20
Onsdag 09-20
Torsdag Lukket
Fredag 09-15
Hver 2. lørdag 10-15