smuk ung sygeplejerske i hvid kittel

Registreret til

Botox

Ikke-permanent filler

Permanent hårfjerning med laser

Kemisk peeling


Se registreringer hos

Styrelsen for Patientsikkerhed

Christina Struski

Kosmetisk sygeplejerske


Allerede før Christina var færsig med sin uddannelse som sygeplejerske, arbejde hun i sundhedssektoren. Christina blev uddannet sygeplejerske i 2018, med vidste allerede fra start at hun gerne ville videreuddanne sig i den kosmetiske brance.

Christina arbejde herefter på Nefrologisk afdeling frem til at hun blev færsiguddannet som kosmetisk sygeplejerske i 2021. Med det samme fik hun fuldtidsjob i branchen og er i dag registreret ved Sundhedsstyrelsen for patientsikkerhed til behandlinger med ikke-permanent fillers, Botox, permanent hårfjerning og hudfornyelse med laser.

Udover at være en erfaren og målrettet behandler, er Christina utrolig ansvarsbevidst og videnbegærlig. Christina`s mål er at give tryghed og ro, uanset hvilken behandling man ønsker. Med sin rolige personlighed, går hun meget op i at sætte kunden i centrum, lytte og dele ud af sin viden omkring dermatologi og mulighederne inde for den kosmetiske branche:

”Arbejdet som kosmetisk sygeplejerske, håber jeg at jeg vil kunne være med til at skabe en kultur, hvor vi gør fordommene til skamme. At kunne sende glade kunder ud af døren glade og tilfredse, men med et naturligt resultat, er en kunst i sig selv.”

Hun er perfektionist, når det kommer til sit arbejde og er først tilfreds, når kunden er tilfreds og kan forlade klinikken med styrket selvtillid og velvære. Christina har stor fokus på det naturlige resultat og giver gerne gode råd og rådgivning med på vejen.

Du kan derfor roligt og trygt læne dig tilbage og give slip, da du er i kyndige og professionelle hænder hos Christina, som altid udfører sine behandlinger med ærlighed, stort drive og fokus på det naturlige resultat.

Christina kan træffes i klinikken i Roskilde


Arbejdstider for Carina

Tirsdag 15-20
Onsdag 15-20
Hver 3. lørdag 10-15

Telefontider

Mandag 09-15
Tirsdag 09-20
Onsdag 09-20
Torsdag Lukket
Fredag 09-15
Hver 2. lørdag 10-15