sygeplejerske i sort kittel på grå baggrund
Desirée Hove

Kosmetisk Sygeplejerske – Medejer

Desiree er sygeplejerske og ejer af Privatklinik Nomo Aalborg. Desiree har arbejdet som kosmetisk sygeplejerske på fuld tid i mange år og brænder virkelig for faget. Hun har gennem tid fået stor anerkendelse og ros, for hendes behandlingsteknikker og professionalisme.

Desiree går aldrig på kompromis, hun udvikler sig løbende, finpudser konstant sine teknikker og følger med i tidens trends. Hun ønsker at være den bedste indenfor sit område, både i forhold at give sine kunder den bedste behandling i trygge rammer, samt i forhold til at skabe naturlige, æstetiske resultater.

Er man nervøs, i tvivl, eller har man spørgsmål, så giver Desiree sig altid tid til at lytte, vejlede og berolige. Desirees filosofi er, at ”man er aldrig bedre end sin sidste behandling” og derfor ligger hun en stor ære i at give sine kunder en god og tryg oplevelse.

Desiree er uddannet indenfor behandlinger med Botox, ikke-permanente fillers, Sklerosering, peelinger, IPL og laserbehandlinger. Derudover underviser Desiree jævnligt læger og sygeplejersker i anatomi og kosmetiske behandlingsteknikker indenfor Botox- og fillerbehandlinger samt laserbehandlinger.

Desirée´s brede ekspertise og rolige sind, gør hende til en meget eftertragtet behandler.

Kan træffes i Klinikken i Aalborg


Arbejdstider for Desirée

Mandag 14-20
Tirsdag 09-15
Onsdag 09-15
Torsdag 09-15
Fredag 09-15

Telefontider

Mandag 09-20
Tirsdag 09-15
Onsdag 09-19
Torsdag 09-20
Fredag 09-15