smuk ung sygeplejerske i hvid kittel

Registreret til

Botox

Ikke-permanent filler

Permanent hårfjerning med IPL

Kemisk peeling


Se registreringer hos

Styrelsen for Patientsikkerhed

Kristina Thomsen

Kosmetisk sygeplejerske


Kristina er uddannet sygeplejerske i 2017, hvorefter hun straks begyndte at arbejde i sundhedssektoren, hvor hun arbejder med respiratorisk syge børn.

Sideløbende fandt Kristina interesse for den kosmetiske branche og videreuddannede sig derfor til kosmetisk sygeplejerske i 2021, hvor hun i dag er registreret ved Sundhedsstyrelsen for patientsikkerhed til behandlinger med ikke-permanent fillers, Botox og permanent hårfjerning med laser.

Udover at være en erfaren og dedikeret behandler, er Kristina utrolig ansvarsbevidst og perfektionistisk anlagt. Kristina`s mål er at give den bedste og mest grundige behandling, med kunden i fokus. Med sin rolige personlighed, går hun meget op i at sætte kunden i centrum, lytte og dele ud af sin viden omkring anatomi og mulighederne inde for den kosmetiske branche:

”Min fortid som elitesvømmer på landsholder gør, at jeg har en grundig forståelse for mennesket, både fysisk og psykisk. Jeg ligger mærke til detaljerne og forstår at vi alle er forskellige. Og jeg vil altid gøre mit absolut bedste for at alle føler sig hørt og forlader klinikken med præcis det resultat de drømmer om.”

Hun er perfektionist, når det kommer til sit arbejde og er først tilfreds, når kunden er tilfreds og kan forlade klinikken med styrket selvtillid og velvære. Kristina har stor fokus på det naturlige resultat og giver gerne nogle gode råd og rådgivning med på vejen.

Du kan derfor roligt og trygt læne dig tilbage og give slip, da du er i kyndige og professionelle hænder hos Kristina, som altid udfører sine behandlinger med ærlighed, stort drive og fokus på det naturlige resultat.

Kristina kan træffes i klinikken i Roskilde


Arbejdstider for Kristina

Tirsdag 09-15
Hver 3. lørdag 10-15

Telefontider

Mandag 09-15
Tirsdag 09-20
Onsdag 09-20
Torsdag Lukket
Fredag 09-15
Hver 2. lørdag 10-15