smuk ung sygeplejerske i sort kittel

Registreret til

Botox

Ikke-permanent filler

IPL – Hårfjerning

IPL – Karsprængninger

IPL – Milde rynker


Se registrering hos

Styrelsen for Patientsikkerhed

Signe Werge

Kosmetisk Sygeplejerske


Signe er uddannet sygeplejerske i 2014 og kosmetisk sygeplejerske i 2015. Som kosmetisk sygeplejerske, har hun mange års erfaring med laser, ONDA-fedtreducering, Botox og filler.

Hun er perfektionist, når det kommer til sit arbejde. Hun er først tilfreds, når hun har opnået det bedste resultat og kunden er glad. Hun er altid ærlig og realistisk i sine vurderinger i forhold til, hvad der er bedst for den enkelte kunde, for at opnå et æstetisk, naturligt og friskere udseende.

Med sine 7 år som sygeplejerske på hæmatologisk afdeling, har Signe lært at holde hovedet koldt, bevare overblikket og sætte sine kunder i fokus. Signe elsker at have med mennesker at gøre og hun holder meget af at hjælpe folk, med at opnå det rette forhold mellem den følelse de har indeni og dét de ser i spejlet. Som behandler sætter hun derfor en ære i at træne sit håndværk og holde sin viden ajour.

Signes lange og brede ekspertise, gør hende til en meget eftertragtet behandler. Hun får altid stor ros af sine patienter og har derfor mange faste kunder. Er du heldig at havne i behandlingsstolen hos Signe, kan du være sikker på at føle dig i helt trygge hænder.

Kan træffes i Klinikken i Roskilde og på Frederiksberg


Arbejdstider for Signe

Mandag 09-15 (Roskilde)
Tirsdag 09-19 (Roskilde)
Onsdag 09-15 (Roskilde)
Torsdag 12-20 (Frederiksberg)
Fredag 09-13 (Roskilde)
Hver 3. lørdag 10-15 (Roskilde)

Telefontider

Mandag 09-15
Tirsdag 09-20
Onsdag 09-20
Torsdag 12-20
Fredag 09-15
Hver 2. lørdag 10-15