Jeanette

Medejer

Jeanette er medstifter og ejer af Privatklinik Nomo Roskilde.

Jeanette har sin daglige gang på klinikken i Roskilde, hvor hun holder styr på regnskab, leverandører, HR og markedsføring.

Efter mange års interesse for branchen, slog Jeanette endelig dørene op for Privatklinik Nomo, først i København og så i Roskilde. Jeanettes drøm er at forandre den generelle holdning til kosmetiske skønhedsbehandlinger:

”Jeg har altid godt kunne lide at tage pænt tøj på og gå på arbejde, men jeg gider ikke bruge en masse tid foran spejlet om morgenen. Af den grund begyndte jeg at interessere mig for, hvad jeg kunne gøre for at spare tid foran spejlet. For mig handler det ikke om at ændre på mit udseende, men om at optimere min tid og mit visitkort, som jo er mit ansigt.”

Jeanette er uddannet fra kontor og administration i 2007, og derefter arbejdet 12 år som Key Account Manager, frem til hun åbnede dørene for Nomo i 2019. Hun trives godt med tal og regneark, men for at have en finger på pulsen og være tæt på kunderne, vil det også være muligt at møde Jeanette i receptionen i Roskilde.

Kan træffes i Klinikken i Roskilde


Arbejdstider for Jeanette

Mandag 09-15
Tirsdag 09-20
Onsdag 09-20
Torsdag Lukket
Fredag 09-15
Hver 2. lørdag 10-15

Telefontider

Mandag 09-15
Tirsdag 09-20
Onsdag 09-20
Torsdag Lukket
Fredag 09-15
Hver 2. lørdag 10-15