NOMO Cosmelan Pigment Maske

kr. 3.900,00

Cosmelan Behandling

Cosmelan behandling fra Mesoestetic er meget effektiv maske som fjerner eller reducerer 95% af pigment pletter i ansigtet.

Hudtype: Alle Hudtyper

Cosmelan Behandling:

  • Fjerner effektivt de brune pletter og skjolder i ansigtet
  • Kan udføres hele året rundt og på alle hudfarver
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med


Patientinformation og efterbehandling


Efter den kliniske behandling med Cosmelan1 skal Cosmelan2 masken anvendes i seks uger. Masken skal påføres to gange dagligt, morgen og aften. Masken skal påføres i et tyndt lag på afrenset hud. Hydra Vital Factor K påføres oven på masken.

De første 2 uger kan efterbehandlingen svie. Det er derfor vigtigt at regulere bruget af masken efter din reaktion. Svier masken meget på huden og oplever du voldsom rødme og tørhed, kan du springe en nat eller et døgn over. Dette kan ske flere gange i de 6 uger.

Ved pause i behandlingen kan Hydra Vital Factor K stadig anvendes. Efter brug af cremen i 6 uger anbefaler vi at fortsætte 1 gang dagligt for at holde pigmenten i dvale.

Cosmelan2 kommer i en lille glas-krukke, og produktet er tykt og har en let brunlig farve. Den kan virke som en dækkende make up creme i dén periode, behandling foretages.

Foruden reduktion af pigmentpletter virker Cosmelan2 mod uren hud og mindsker små fine linier i ansigtet. Det skyldes den peelende effekt.

Forholdsregler

Det er vigtigt at passe særlig godt på huden i sollys, mens behandlingen foretages. Dette skyldes, at peelingen gør huden tynd og dermed særligt modtagelig overfor sollys. Vi anbefaler derfor faktor 50+ i enhver situation, hvor du kan udsættes for sollys.
Brug af solarium og selvbruner i ansigtet må ikke foretages under behandlingsforløbet. Du må godt bruge make up under forløbet.


Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.Bestil tid

Gratis konsultation
Online booking

Bestil tid her