Strækmærker & Ar med Frax 1550 laser

kr. 2.000,00kr. 2.800,00

Frax 1550 kan afhjælpe en lang række af hudproblemer der kan være genetiske, eller reducere skader som huden har pådraget sig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Tilføj varen til din kurv og klik her for at se hvor lidt det bliver om måneden med

Strækmærker, ar og hudfornyelse med Frax 1550 laser

Frax 1550 kan afhjælpe en lang række af hudproblemer der kan være genetiske, eller reducere skader som huden har pådraget sig.

Med årene mister huden sin styrke. Dette sker, da kroppen ikke længere formår at opretholde vævets nødvendige byggesten. Med tiden svinder vores dannelse af kollagen, elastin og hyaluronsyre. Dette sker grundet naturlig vævs degeneration og påvirkning af ydre samt indre faktorer.


Vi kan opleve at få ar efter en ulykke, kirurgiske ar efter operation, akne-ar eller strækmærker efter graviditet eller vægttab, solskader m.m. Grundende til skader kan være mange, men målet er det samme, hvorfor man ønsker en opstramning af huden samt en pænere hudstruktur.
Behandling Frax 1550 er især velegnet til disse hudproblematikker, men udover ar og strækmærker er Frax 1550 også udviklet til at reducere kreppet hud, fine linjer samt mindskning af tydelige porer. Behandlingen giver en øget produktion af kollagen og du vil derfor opleve en mild opstramning af huden samt en forbedring af hudens strukturelle kvalitet.

Frax 1550 virker ved at underhuden opvarmes i et netværk af punkter. Denne kontrollerede opvarmning stimulerer hudens egne naturlige processer til at øge produktionen af kollagen. Da behandlingen er ”non-ablativ” betyder det, at selvom underhuden opvarmes, skader den ikke det øverst hudlag. Der dannes derfor ej sårskorper og downtime er kortvarig.

Inden du får en behandling med Frax 1550, skal du have en konsultation med en af vores sygeplejersker. Her vil i sammen vurdere om behandlingen er den rette for dig, samt hvilke forholdsregler der skal tages højde for, før/efter behandlingen. Der må ikke solbades 1 måned forud for behandlingen med IPL og FRAX. Der skal bruges min. solfaktor 50 ved ophold udendørs. Huden må hverken være solbrun eller farvet med selvbruner, da dette markant øger risikoen for bivirkninger.

Efter behandlingen kan der ses en let til moderat rødme samt hævelse, varende 2-3 døgn. Huden kan efterfølgende virke tør og få patienter oplever en mild afskalning med varighed af en uge. Det er i denne forbindelse væsentligt at benytte sig af en god produktserie, for at optimere huden helings proces og for at skabe de bedste betingelser, for nye hudceller.
Den øgede produktion af kollagen der fremkommer af Frax 1550, vil være gradvis og dannelsen kan vare mellem 3 til 6 måneder efter behandling. De fleste patienter får en pæn respons, med kontinuerlige forbedringer af huden, henover tid.

For at optimere resultatet, anbefaler vi at man får 3 – 4 behandlinger, med 4 – 6 ugers mellemrum. Behandlingen vil også kunne kombineres med microneedling, som også stimulerer kollagen produktionen, men hvor Frax 1500 gør det med varme (termisk), vil microneedling gøre det mekanisk ved små nåle perforeringer. Ved denne supplerende behandlingsform kan man stimulere vævet til yderligere at stimulere den kollagene dannelse.


Gratis konsultation

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken behandling, der er den rette for dig. Derfor kan du altid booke tid til en gratis konsultation hos vores sygeplejerske, der vil anbefale den behandling og eventuelle produkter, der vil give dig det bedste resultat for netop dit udgangspunkt.